Årets mest lästa inlägg på New York-bloggen

Vill du snabbt få mängder av tips och inspiration inför din resa till New York? Varsågod, här är mina tio mest lästa inlägg från 2017.

Efter mitt sjunde år som New York-bloggare kan jag konstatera att det främst är listor som går hem. Listor på saker att göra och listor på saker att undvika. Men även det personliga lockar. I år blev det tyvärr en sorglig post i listan också. Jag tar dock med den, då den tillhör en av de mest lästa.

Nu ser vi fram emot ännu ett år med New York-tips och -inspiration. Dela också gärna med dig av dina egna tips och diskutera med andra på New York-bloggens Facebook-sida.

Enjoy!

 

 


 

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
MarinaAnna Ström Åhlén Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Marina
Guest

Spännande det där med att just "listor" av alla de slag är så populära. Och det handlar ju om det mesta och just nu i nyårstider så finns det verkligen listor om allt och inget 😉 För övrigt ska jag spara din "New York for dummies", man vet aldrig när den kan komma till användning.

Anna Ström Åhlén
Guest

Ja, visst är det spännande! Listor slår verkligen; det är väl människans sätt att få struktur på drömmar och planer i en kaotisk värld. 🙂 Sedan googlar nog folk väldigt mycket på just listor också.

Kul att du är intresserad av nybörjarguiden! Jag har även gjort en specialsida här på bloggen men länkar till massa artiklar just för förstagångsbesökaren i New York: http://www.newyorkmybite.com/p/forsta-gangen-i-new-york-nyborjarguide.html

PS. Lite sent svar; jag fick ingen notis om din kommentar.