Intervjuad av Svenska Resebloggar

Hur länge har jag egentligen bloggat? Och hur fick mina resebloggar sina namn? I dag blir jag intervjuad av Svenska Resebloggar.


Svenska Resebloggar är en samlingsportal
med mängder av inspirerande resebloggar. Det är också en samlingsplats där bloggare kan hitta varandra och vara synliga för företag, media och resebyråer. Jag är verkligen tacksam för detta nätverk som både givit mig inspiration och nya vänner.

Just nu presenteras alla medlemmar, en i taget, genom en intervju – och i dag är det min tur.

Läs intervjun med mig här hos Svenska Resebloggar.

Enjoy!

PS. Fotot är från sommarens pressresa till Ungern, då jag bland annat flög i ett Cessnaplan. Men maxiklänning, hur tänkte jag där? 😉 Antagligen ville jag ha en outfit som skulle passa från morgon till kväll – inklusive slottsbesök och middag.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
7 years ago

Tack så mycket, Ditte! Kul att du läste intervjun och uppskattade den. Det är alltid lite klurigt att svara på frågor med två alternativ. Ibland vill man ju svara "båda" (vilket jag också gjorde). 😉

Ja, Malaysia ska bli så spännande! Särskilt KL. Langkawi ska vi inte åka till, utan det blir troligen Pangkor Laut Resort. Måste hålla oss på västsidan på grund av monsuntiden! Men självklart tar jag till mig av alla dina tips.

Det måste ha varit fantastiskt att utgå från Peking för Asienresor!

Ditte
7 years ago

Nu har jag läst intervjun, jättetrevligt! Och lite mer fick jag veta. Förstår att du ska mot Asien och Malaysia och dte ska bli roligt att följa med dit. Malaysia har jag besökt några gånger och där finnns mycket att se och uppleva. För egen del var jag inte så förtjust i Langkawi, det finns så många andra platser/öar att besöka som jag tycker gett mig mer och som inte är lika välbesökta. En favorit hos mig där är den lill aön Redang. Däremot är jag förtjust i K.L. och varit där npgra gånger. DEt blev ju en del resor… Read more »

Anna Ström Åhlén
7 years ago

Tack så mycket! Roligt att du läste intervjun och att du uppskattade att få veta mer om mig. Ja, det är en jättebra idé med intervjuerna.

Förstår absolut att det är Asien som är ditt nuvarande reseområde. Tänk så mycket fantastiskt du har inom räckhåll!

För mig har det ju varit precis tvärtom: fokus på Europa, dock med undantag av alla mina USA-resor. 🙂
Men allt har sin tid.

Härligt att du instämmer i mina tankar kring att att avverka länder kontra återkomma.

Anna Ström Åhlén
7 years ago

Tack så mycket, Lena, det var roligt att höra. Önskar dig detsamma!

Lena i Wales
7 years ago

Har läst intervjun, intressant att veta lite mer om dej.
Ha en bra dag!

Marina
7 years ago

Kul att få läsa lite mer. Jag brukar ju "segla lite mellan olika bloggar", speciellt de med reseinriktning, så det kanske är läge att hålla kollen så jag får veta lite mer om olika personer bakom. Det ska bli kul att höra vad du tycker om Asien när du varit här. för egen del är det ju av förklarliga skäl just Asien som stått för mitt resande de senaste åren. Däremot har jag det mesta av "resten av världen" kvar, men jag hinner kanske det med, vem vet… Tycker om ditt resonemang att man inte måste ha avverkat så många… Read more »

Anna Ström Åhlén
7 years ago

Tack så mycket! Dina ord gör mig verkligen jätteglad. Underbart att vi kan inspirera varandra. 🙂

Ja, det ska bli otroligt spännande med Malaysia. Återkommer både med vad jag tyckte och med tips.

Vad kul att du varit i Singapore, även det står på min bucket list, liksom Japan. Självklart kommer jag att leta tips hos dig när det är dags!

Kram

Fantasy Dining
7 years ago

Jätteroligt att läsa intervjun med dig. Ska bli spännande att se vad du tyckte om Asien sen när du kommit hem. Själv har jag inte besökt Malaysia men varit i Singapore, Bali Japan och Thailand. Tusen tack också för att du nämner mig som inspirations källa. Helt fantastiskt att få vara det 🙂 kram