När det inte blir som man tänkt sig: bloggpaus

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Sådant är ju livets gång, i smått som stort. För mig blir det ingen New York-resa nu i höst och det blir även en bloggpaus här.

Det här är ju en blogg med ”mina bitar av det stora äpplet”. Det är inte, och har aldrig varit, någon heltäckande guide till New York. Sådana finns det redan gott om på nätet. Om nu någon guide någonsin kan täcka allt?

Jag skulle ha gjort en New York-resa nästa vecka. En resa som jag längtat till och planerat för i flera månader nu. Men den spelar inte längre någon roll. Ingen som helst roll.

Jag vill inte vara för privat här.Så det enda jag nu skriver är att det är av sorgliga/tuffa omständigheter (i min närhet). Av den anledningen har jag inte heller någon kommentarsfunktion till detta inlägg. Man behöver en paus från sociala medier ibland.

Du som läser här: Välkommen hit och välkommen tillbaka. Även om det blir en paus här hoppas jag du återvänder. På den här bloggen finns ju ett gigantiskt arkiv med tips och inspiration. Läs och läs om, längta, planera eller dröm. New York finns kvar, för mig och för dig.

Här hittar du en guide till min blogg om New York.

Ta hand om varandra!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments