Liverapport från New York, november 2015

Jag är här nu, i New York. I min favoritstad alla kategorier.

Solen skiner och sommarvärme fyller luften, trots att det är november. Runt omkring finns de, de välbekanta ljuden: språk från världens alla hörn och sirenerna. Här finns de också, alla de som verkligen är sig själva. Folk som inte tvekar att dansa i tunnelbanevagnen, lyssna på sin musik utan lurar eller gå omkring i pyjamas utomhus.

Visst finns även det mindre bra: sophögarna, de hemlösa, de slitna och allt annat än välplanerade detaljerna. New York är en blandning, en gryta av ont och gott, omöjligheter och möjligheter. Men det positiva överväger för mig – och så många andra som ständigt återvänder.

Det börjar med jetlagen, som ger en viss startsträcka … Men håll utkik! Framöver kommer jag att tipsa om en ny, bra metod att komma fram i lite bättre skick!

Tills vidare betar jag av dagarna med höstliga promenader där löven singlar som blomblad. Med en varm caffelatte, en frukost med vänner och ett fynd på outlet. Jag är här nu. Det är nu det händer!

Under resan är du välkommen att följa mig bloggens Facebooksida och på Instagram. Sedan är bloggen i gång igen, med längre artiklar.

Enjoy!

Samtliga foton: Anna Ström Åhlén.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
8 years ago

Ja, New Yorks takbarer går inte av för hackor! Jag har varit på flera men självklart finns det alltid plats för fler i "samlingen". Tack för tipset! Kul att sajten tipsar om takbarer på andra håll också. Jag blir nyfiken på vilka som står bakom den. 🙂

Hans
8 years ago

Antar att du testat många av New Yorks takbarer redan? Annars finns det en jättebra guide på http://www.rooftopguiden.se. En samlingssajt för alla världens takbarer. Och New York är ju nästan bäst i världen vad gäller det:).

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Hej!

Vad roligt att läsa din rapport och kul att resan var så lyckad. Musikalen lät spännande.

Åh, så glad jag blir för dina positiva ord om bloggen! Tusen tack. Det är ju just det som är tanken med bloggen: att inspirera. Om jag har inspirerat dig till nya resor och till och med att starta en egen reseblogg – ja, då är syftet verkligen uppnått. Så otroligt roligt!

Jag önskar dig stort lycka till med bloggen som jag genast ska titta in på. Självklart är det okej att du länkar.

Ha det gott!

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Tack så mycket! Det är verkligen en fin tid här just nu. Fler rapporter kommer när jetlagen börjar ge med sig. 🙂

ladybird
8 years ago

Hej.

Kom hem från New York i måndags. Central Park är vacker nu med alla höstfärger, och se solen gå ner från One World Observatory var också fantastisk. Såg en rolig musikal "The Book of Mormon".
Tack för en intressant blogg. Den gav mig tips inför min förra NY-resa med tonårsdotter och lust att åka dit igen. Den gav mig också inspiration till att börja skriva min egen reseblogg. Så tack och njut av den här fantastiska staden!

PS Hoppas det är OK att jag har länkat till din blogg
http://city-lover-reser.blogspot.se/

scottishmoments
8 years ago

Å så underbart! Roligt att vi får följa med live så att säga:)