Om tid som inte räcker till och New York-tipsen du kanske missat

New York City

Kanske undrar du när nästa tips kommer här på New York-bloggen? Eller vart TravelAnna tagit vägen? Här är svaren.

En liten bloggpaus

Det har blivit en liten bloggpaus här. Kanske har du märkt det, om du är en av dem som ofta kikar in. Kanske har du det inte, om du är precis ny här?

Kanske googlade du just efter tips om New York – och så dök den här bloggen upp. Då kan jag lugna dig med att du har hittat rätt. Här finns hundratals tips om, i mitt tycke, världens bästa stad. Och fler kommer.

Street art New York

TravelAnna

Till dig som undrar varför det är lite tyst här kan jag berätta att det inte på något sätt är frivilligt. Jag skulle så gärna skriva, så tangentbordet glöder, om nya vindlande hemliga turer i New York. Om makalösa, okända matställen, om oväntade möten och vyer så vackra att hjärtat värker. Och längtan finns där, lika stor som förut. Fortfarande dras mina ögon till orden New York, som lyser likt eldskrift vare sig jag lojt bläddrar i en tidning eller kastar ett öga på mitt gedigna bibliotek.

Men jag har helt enkelt inte tid just nu. Utöver att driva den här resebloggen driver jag också ett eget företag, där det för närvarande är extra fullt upp. Och det är så klart underbart! Vilken företagare önskar inte att affärerna blomstrar och att uppdragen ramlar in? Men ibland så kommer mycket på en gång. Jag jobbar just nu med några jätteprojekt där tryckpressarna väntar. Kul är bara förnamnet och jag berättar mer sen på min företagssida på Facebook.

Fast oavsett vad jag ägnar tiden åt, så finns det ju bara en av mig. En TravelAnna som också är en Falkblick-Anna och … bara Anna. En Anna som också har ett annat liv: i den svenska lilla småstaden, med familj, barn, hus och allt det där andra. Det som också är livet. Eller rättare sagt: det som verkligen är livet.

Om att inte kunna (eller vilja) klona sig

Jag är lyckligt lottad som har flera världar. Men eftersom det fortfarande inte är möjligt att klona sig så får jag ta en sak i taget. Och det är ju faktiskt inte dumt alls. Det brukar den gilla, den här kroppen som man vandrar runt i under sina dagar på jorden.

Strängnäs SwedenNew York City at sunset

För att göra en lång historia kort: Håll ut lite till, så kommer det snart fler inlägg här på bloggen. Både om New York och ”Other Bites of the World”. Jag ska ju berätta mer om grekiska Sivota och en tidigare tripp till Karpathos. Jag ska berätta om sommarens roadtrip i Spanien och Portugal och ett riktigt bra hotelltips i Palma. Plus drömmar, planer och mycket mer.

Min nedräkningsapp räknar samtidigt ner mot vårens New York-resa. En resa som bokades redan i september. Nu närmar det sig rejält, och den dagen planet lyfter ska jag se till att vi är rejält peppade, både jag och du som läser! För ny resa betyder nya tips.

Snart tillbaka

Men nya blogginlägg, det kommer alldeles, alldeles snart. Tills vidare vill jag tipsa om några tidigare inlägg som du kanske glömt eller rentav missat? Och du som är ny här: Varmt välkommen du med. Det är bara att botanisera.

Bloggtipsen om New York som du kanske har missat

Saker att akta sig för i New York

Fira födelsedag i New York

Brandtrapporna i New York

Därför ryker det från gatorna i New York

En perfekt dag i New York (tre delar)

Enjoy!

Foton: Anna Ström Åhlén, utom det översta: Brandon Jacoby och det av mig: Ulrika Andersson.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lite mera rosa - Cornelia Tonéri

Härligt att höra några ord ifrån dig. Känner igen mig allt för väl och det bästa av allt är ju att vi ändå finns kvar här när du har tid.

Emma, Sol som sol?
4 years ago

Grattis till alla uppdrag! Det är ju så, hur gärna man än vill så finns inte tid till allt. Skriv när du har tid så läser vi när vi har det också. Utan en massa måsten.

Ann Nennesson
4 years ago

Härligt att du o ditt företag har mycket jobb!!!👍Å underbart att ha en resa bokad till din favvostad!!!!!❤Känns alltid bra att ha något att längta till! Själv längtar jag till April då vi för 1a gången ska fira den Grekiska Påsken i mitt favvoland!!!🇬🇷Kramiiizz…..ps, bra att stanna upp o andas ibl också & inte känna massa krav!!❤

Orsakulla mamma vid 20, specialpedagog

Ibland så får man helt enkelt (svårt) prioritera saker. Det låter klokt att du valt ditt företag just nu, vi som läser är ändå kvar här :). Jag följer dig via WordPressläsare eller vad den heter. Helt perfekt då jag ser när du uppdaterar :D.

Veiken
4 years ago

Ajaj, tiden är en riktig luring. Gå inte på det! Ta allt i din egen takt och var rädd om dig och din familj! Bloggen finns kvar!

Lena i Wales
4 years ago

Så trevligt att det kom ett inlägg, började bli lite orolig.
Ibland kanske det inte är så dumt med en paus och det finns faktiskt annat i livet än bloggande, jobb, familj o s v. Men alltid skönt att veta vad som gör pausen.
Lycka till med firman!