TÄVLING: Vinn Uppy – och kom fram piggare på resan till New York!

I samarbete med Uppy! – The genius flyer

Uppy The Genius Flyer

Vill du minska effekten av jetlag på resan till New York? Tävla och vinn Uppy!, som gör att du kommer fram i betydligt piggare skick. Jag vet, jag har provat. Beskriv en perfekt dag i New York, så är du med i tävlingen!

Först och främst: Jag rekommenderar bara sådant jag vet fungerar. Jag har nu använt Uppy under flera långresor och flyger numera aldrig utan. Här berättar jag varför.

Manhattan

Under mina tidigare resor hade jag alltid huvudvärk första dagen i New York. Jag vaknade på morgonen helt groggy (om jag ens sov) och huvudvärkstabletter ihop med starkt kaffe var ett måste. Väldigt tråkigt att ”förlora” första dagen på plats. Sedan fick jag möjlighet att testa Uppy som skulle få resenären att komma fram i ett piggare skick – och därmed minska effekten av jetlag. Jag var tveksam. En vanlig Resorb fungerade väl likadant? Men nu vet jag skillnaden.

Så kan Uppy minska effekten av jetlag

Uppy är en extra vass vätskeersättning som innehåller mer än socker och salter: nämligen elektrolyter, vitaminer och mineraler. Innehållet är helt naturligt och framtaget i samarbete med apotekare. Det Uppy gör är att återställa kroppens elektrolytbalans, då flygplansluften är extremt uttorkande. Att bara dricka vanligt vatten räcker egentligen inte om kroppen ska må riktigt bra.

Så här gör jag: Jag löser upp tre tabletter i en flaska med 50 centiliter vatten och tar några klunkar ur den under hela flygturen. Egentligen räcker det med två tabletter för en flygresa på åtta timmar. Men tre tabletter på en resa till New York är perfekt. Det är ett personligt tips från Uppys grundare Olle Marköö, som flyger mycket i tjänsten och till slut tröttnade på att komma fram i dåligt skick. Det går också bra att ta en fjärde tablett, antingen vid ankomsten eller morgonen därpå. Så gör även jag.

Uppy

Dessutom är det otroligt gott!
Uppy smakar lime, citron och ingefära. Helt i klass med en god drink. Obs! Du ska dock inte blanda Uppy med kolsyrat vatten. Under själva resan dricker du sedan mycket vatten som vanligt. Men Uppy gör dig faktiskt mindre törstig och framför allt mera klar i huvudet.

Besättningen på ett stort flygbolag har också testat Uppy och merparten kände en positiv effekt. När piloter och övrig kabinpersonal berättar att de numera inte flyger utan, varför skulle då jag göra det?

Tävling: Beskriv en perfekt dag  i New York och vinn Uppy

Nu kan du vinna tre askar med Uppy (fyra tabletter i varje).

Newark

Så här tävlar du:Beskriv en perfekt dag i New York.

Kommentera detta blogginlägg och beskriv en perfekt dag i New York. Hur skulle den se ut för dig? Vinnare blir den som har det mest inspirerande bidraget.

Tävlingen pågår till och med söndagen den 26 mars 2017 och avslutas vid midnatt. Vinnaren meddelas här på bloggen den 27 mars. Då ombeds vinnaren att höra av sig via e-post med namn och adress för att kunna ta del av vinsten. Juryns beslut kan inte överklagas.

Lycka till!


Denna tävling arrangeras i samarbete med Uppy! – The Genius Flyer. Text, innehåll och åsikter är som alltid mina egna. Juryns beslut kan inte överklagas.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
7 years ago

Tack så mycket för ditt bidrag, Petra. Vilken födelsedag din man fick! Helikopterturen lät som en fantastisk start och New York by night, ja du, det är svårslaget! 🙂

Petra Persson
Petra Persson
7 years ago

Jag och min man hade den perfekta New York-dagen när han fyllde 50 i maj 2016. Efter en god frukost tog vi subway till Manhattans udde. Där väntade vår första helikoptertur nånsin! Wow! En härlig intensiv och alldeles fantastisk dag med Times Square, massor av folk, musikal på Braodway och som avslutning ett besök i Empire State Building! Att få se NY by night var obeskrivligt! Jag hoppas verkligen vi kommer dit igen och med Uppy ökar chansen definitivt!

Anna Ström Åhlén
7 years ago

Tack för ditt bidrag och din beskrivning av en härlig dag i New York! Det låter som en perfekt födelsedagspresent att ge sig själv. Bättre plats finns inte att fira på, särskilt för livsnjutare. Tala om att kunna vara med om så många olika upplevelser på en och samma dag. 🙂

Sarollaa
7 years ago

Jag landar för första gången i New York en vacker och solig eftermiddag i juni. Pigg och glad, tack vare Uppy! Efter att jag lämnat mina saker på hotellet beger jag mig ut i myllret på Time Square och super in atmosfären. Solen skiner och jag köper en svalkande lemonade. Jag går jag omkring i centrum några timmar och bara njuter, äter gott och gläds åt livet! Jag avslutar kvällen på en vacker skybar och firar mig själv att jag nyss fyllt 29 år. Och att som den livsnjutare jag är; gett mig själv den bästa födelsedagspresent – EN WEEKEND… Read more »

Anna Ström Åhlén
7 years ago

Tack så mycket för ditt bidrag och för de uppskattande orden om min blogg! Det låter som om ni kommer att få en fantastisk vistelse, speciellt då det blir en dröm som går i uppfyllelse. Just det där att ta dagen som den kommer, det är verkligen den perfekta sysselsättningen i just New York. Allt kan hända och det gör det också. 🙂

P. Nygren
P. Nygren
7 years ago

jag och min vän ska åka till new york i maj, det blir vår första gång! det ska bli underbart att få åka äntligen, för det har varit min dröm i flera decennier.Vi vill egentligen bara låtsas som att vi har all tid i världen, fast vi bara ska vara där 4 dagar, köpa med frukost, gå till central park, äta frukosten där i lugn å ro och titta på människor på sina morgonjogg.. därefter bara gå dit näsan pekar ungefär.Vi ska bo på ett hotell i midtown, så vi kommer va kring times square kvarteren ändå som utgångspunkt. Vi… Read more »

Anna Ström Åhlén
7 years ago

Vilken underbar New York-dag! Det kändes som om jag följde med dig/er där. Perfekt att gå igenom stadsdel för stadsdel med passande "pit stops" längs vägen. Nu blev jag ju svårt sugen på att åka dit själv. 🙂 Tack så mycket för ditt bidrag!

Anna Ström Åhlén
7 years ago

Det låter som en underbar dag i New York! Så fint att gå i din mammas fotspår, och så sorgligt att du förlorade henne så tidigt. Vilken annan värld New York var på den tiden, i slutet av 50-talet! Tack så mycket för ditt bidrag.

Eva - People in the Street

Det är tidig morgon i New York. Jag har varit vaken sedan klockan 4 eftersom kroppen inte förstår att det är natt där jag nu befinner mig. Hinner planera dagen i lugn och ro innan det till slut är dags att stiga upp. Vi träffar våra New York-vänner för en god amerikansk frukost på Restaurant Morning Star och går sedan några kvarter norrut för en förmiddagspromenad i Central Park där vi sätter oss på en läktare vid en bollplan för att se ett par kompisgäng spela softball. Med ordentliga promenadskor tar vi oss sedan söderut på den västra sidan tills… Read more »

Veiken
7 years ago

En perfekt dag för mig i New York skulle vara att gå i min mammas fotspår. Hon dog redan 1962 och var i den stora staden 1959. Jag skulle starta med en god frukost på hotellet. Efter det skulle jag ta mig till Empire State Building och åka högst upp för att bilda mig en uppfattning om NY. Jag vet att mamma tog en promenad i Central Park, var uppe i Frihetsgudinnan. Hon gick ut på stan och upplevde pulsen i The Big Apple. En avslutning på dagen skulle vara en musical på Broadway. Just nu den populäraste. Phantom of… Read more »