Roadtrip i Spanien och Portugal


Här kommer en hälsning från Galicien! Jag är nämligen iväg på nästa resa: en roadtrip i Spanien och Portugal!

Två veckor på hemmaplan var välbehövligt. Jag har njutit av trädgården, huset och av att läsa: böcker, inte korrektur. Det har med andra ord varit semester på allvar!

Men nu är jag på resande fot igen. Det är nämligen dags att upptäcka (för mig) nya delar av Spanien och Portugal.

Jag har tidigare berättat om våra planer för denna resa. Åtminstone en del av den. Men mycket är oskrivet och oplanerat! Det vi vet är vissa hållpunkter, att vi ska träffa goda vänner, njuta av tapas och cava och bara vara.

Självklart strövar vi i gränder bland färgstarka hus, blickar ut över stora vidder och hav och kanske (vem vet?) även bada. Åtminstone de familjemedlemmar som, i motsats till undertecknad, nöjer sig med svalare vatten. Atlantkusten är ju känd för just det.

Härligt är det i alla fall. Jag uppdaterar via Instagram och Facebook i första hand.  Detta innebär också att det blir en liten paus för New York-inläggen under resan. Men så snart jag är tillbaka kommer massor med inspiration på bloggen, var så säker.

Till dess: Ha det så bra du med, du som läser, och så slutar jag med min vanliga hälsningsfras:

Enjoy!

 

Map: Photo by Ian
Porto: Photo by Anna Dziubinska

6
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
TravelAnnaEva - People in the StreetLena i WalesDitte Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ditte
Guest

Så trevligt med en familjeresa. Givetvis följer jag med via Instagram. (Facebook har jag inte) Ser förstås fram emot mer när ni är hemma igen. Önskar er en jättefin resa.
Stor kram

Lena i Wales
Guest

Lycklig resa och njut av det vackra och det goda!

Eva - People in the Street
Guest

Visst är det fint i Porto? Fortsätt njuta nu så hörs vi när du är hemma.

Kram