Nu åker jag till Fuerteventura!

I morgon åker jag till Fuerteventura, resan jag vann förra hösten! Aldrig har jag väl varit mindre förberedd inför en resa. Det har varit en minst sagt tuff period. Men det blir bra, på min andra vinstresa (!) till vindarnas ö utanför Afrikas kust. 

Det har varit lite (ofrivilligt) tyst här på bloggen ett tag. Men det har sin förklaring. Jag har haft en extremt fullspäckad jobbperiod, med mängder av kunduppdrag. Inte mig emot; jag älskar ju mitt jobb.

Men tyvärr har vi även haft ”AB Elände” här hemma i min familj. Otrevligheter som magsjuka har knackat på dörren och klivit in, trots vilda protester.

Nu har krafterna börjat återvända och min röda resväska står åter packad. Denna gång för en tripp till Spanien, för mig och maken.

Det var i höstas som jag för andra gången vann en resa till FuerteventuraTrots att jag inte haft tid att förbereda mig något vidare, ser jag verkligen fram emot denna resa. Nu, när jag äntligen vet att vi kommer iväg. Jag har packat på rutin, lagt ner några foldrar från turistbyrån och kommer i övrigt att googla/utforska på plats. Det blir bra!

Har du kanske några tips om Caleta de Fuste, där vi ska bo? De mottages i så fall gärna. I övrigt tänker jag ta en välbehövlig vila: frossa i romaner, äta god mat och vända näsan mot solen. För mig, som genuin sommarmänniska, är det här starten på sommaren 2019! Yihoo!

Välkommen att hänga med via Instagram och kanske via något vykort här på bloggen.

Enjoy!

Foto: Michal Mrozek.

8
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
TravelAnnaLena i WalesOrsakulla mamma vid 20, specialpedagog & doula4000milFREEDOMtravel Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
FREEDOMtravel
Guest

Trevlig resa!!!

4000mil
Guest

Jag är lite nyfiken på ”de andra Kanarieöarna” dvs de som inte är Gran Canaria och Teneriffa. Finns det vandringar på Fuerteventura tro?

Orsakulla mamma vid 20, specialpedagog & doula
Guest

WOW att du vann en resa, det måste ändå vara full pott i tur :D. Det låter som att du kommer få det väldigt fint nu. Njut av resan, och jag ska definitivt kolla in på Instagram 🙂

Lena i Wales
Guest

Önskar dej en trevlig resa!