Ett vykort från Fuerteventura

Hej, kära läsare! Här kommer ett vykort från Fuerteventura. Jag njuter av promenader i soluppgången, timmar i solen med en roman och av att bara vara. Häng med på en liten bildsvit!

Min semester på Fuerteventura börjar närma sig sitt slut: det är nu bara två heldagar kvar. Därför är det hög tid att skicka ett ”vykort” till dig som läser denna blogg. Kan det kallas vykort fast det är flera bilder? Ja, men så klart.

Jag bor i Caleta de Fuste, på ett hotell som heter Ereza Mar. Vi har rum med havsutsikt och halvpension: frukost och middag. Även om hotellets buffé aldrig kommer att hamna i nivå med Guide Michelin (dream on) så funkar det. Och det vita vinet som ingår är helt underbart! Utanför dörren finns även mängder med restauranger, och vi har en klar favorit. Mer om det framöver!

I soluppgången går vi långa promenader, medan det glödande klotet stiger över Atlanten, jag plöjer romaner i stället för korrektur och behöver inte laga en endaste måltid. Det är avkoppling! Solen då? Jo, den värmer och tar i en annorlunda vinkel än man är van vid. Vi är ju ändå på samma breddgrad som norra delen av Afrika.

Fuerteventura betyder starka vindar men hotellen är beredda. Vindskydd skärmar av och vissa dagar blåser det knappt märkbart. Nu avslutar jag detta frimärkeslösa vykort som kommer att nå dig fortare än Post Nord kan blinka. Och det gör jag med en bildsvit.

Enjoy!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena - Oh darling, let's be adventurers

Det låter, och ser ut, som att ni har det riktigt bra där!

Cathinka - På vift
5 years ago

Det är skönt med miljöombyte den här tiden på året. Och matlagningsfria dagar! Önskar dig en fortsatt njutningsbar semester.

FREEDOMtravel
5 years ago

Härligt det ser ut! Önskar fortsatt fina dagar!!!

Ann-Louise
5 years ago

Vad härligt det ser ut! Så skönt att byta det trista vädret här hemma mot sol, och så skönt att slippa laga mat! 🙂

Veiken
5 years ago

Härligt! Det är bara att njuta och ladda batterierna. Skönt att komma undan kylan lite.

Ditte
5 years ago
Reply to  Veiken

Tack för det fina vykortet! Har förstått att ni har det jättebra och så skönt med både sol, hav, promenader, böcker och att ta dagen som den kommer. Och skönt att inte tänka på att ordna mat. Min ena dotter reser varje höst till Fuerteventura och är supernöjd.
Hoppas du berättar mer när du är hemma igen.
Stor kram