Vykort från Mlini i Kroatien


Här kommer ett ”vykort” från Kroatien. Vi är på plats i Mlini och njuter för fullt. Men på grund av långsamt internet får tyvärr blogguppdateringar vänta. Följ mig på Instagram och Facebook i stället!

Nu är vi på plats i den lilla kvarnbyn Mlini, som sägs vara den vackraste på Dubrovniks riviera. Vi bor i Villa Narona, strax ovanför byn och de 229 trappstegen ner blir dagens träningspass.

Självklart njuter vi också av den goda maten
. Den är otroligt prisvärd och, som vi redan visste, mycket delikat. På bilden nedan ser du färsbiffarna 
ćevapčići som är en specialitet här. Men allra bäst är fisk och skaldjur. Dessa avnjuter man bäst på restaurangen Lanterna här i Mlini, och i kväll blir det besök nummer två.

Gårdagen ägnade vi åt en heldag till sjöss, då vi besökte the Elaphite Islands. Tre strandhugg blev det, på tre olika öar med lunch och svalkande drycker.

 

 

 


Tyvärr måste jag meddela bloggen inte kommer att uppdateras mer under själva resan. Internetuppkopplingen är alldeles för långsam här, och jag väljer nog hellre att vara ute och njuta än att sitta och vänta på rummet medan bilderna sakta laddas upp …

Jag kommer däremot att fortsätta lägga bilder på Instagram och Facebook.

Ha det gott, så hörs vi!

14
Leave a Reply

avatar
14 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
FREEDOMtravelGerd ♥Anna Ström ÅhlénDaniel RydénChristine - 29° Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
FREEDOMtravel
Guest

Det låter som att ni har det härligt! Förstår att du prioriterar att vara ute och njuta framför att vänta på segt internet … Men har du inte med eget internet nu när roamingen släppts fri? Ha det fortsatt underbart!!!

Gerd ♥
Guest

Jag skulle också välja att vara ute! Kroatien, som är SÅ vackert! Vill gärna dit igen.
Njut och ha det väl.
Kram

Anna Ström Åhlén
Guest

Tack så mycket! Ja, det är helt underbart. Faktiskt så underbart att det är med viss lättnad jag fattat beslutet att inte blogga nu. Visst har jag internet via mobilen. Men förutom att surfpotten behövs hemma så inser jag att det inte finns tid att blogga. Jag är ju en sådan person som vill "fnula" länge på formuleringar och inlägg. Och på en familjeresa som denna är det upp och ut som gäller och sedan pang, hem i säng. 🙂 Allt har sin tid och jag väljer att rapportera i efterhand.

Ha det bäst ni med!

Anna Ström Åhlén
Guest

Tack så mycket, Gerd! Härligt att du tycker detsamma. Ja, datortid blir det nog av hemma. Jag känner inga måsten och väljer att vara ute och njuta IRL den tid vi är här.

Stor kram tillbaka!

Daniel Rydén
Guest

Ah, suget efter Kroatien blir allt större! Fint vykort! 🙂

Christine - 29°
Guest

Underbart! Och helt rätt att också låta bloggen "ha semester". 🙂

Ditte
Guest

Tack för detta inlägg och jag hänger med via Instagram och väntar med glädje tills du är hemma igen. Och semster innebär, kan jag också tycka, semester fån blogg och dator och vara med nära och kära och ta in det som händer här och nu och med alla sinnen.
Önskar er en fortsatt fin vistelse och inser att här skulle jag också gärna ha just semester.
Stor kram!

Anna Ström Åhlén
Guest

Tack så mycket, Daniel, det var roligt att höra. Du är väl också på väg hit framöver om jag inte minns fel. 🙂

Anna Ström Åhlén
Guest

Tack! Jo, man måste kunna njuta av stunden utan att känna pressen att leverera. Det blir desto mer välarbetade inlägg framöver! 🙂

Anna Ström Åhlén
Guest

Tack så mycket, Ditte! Det värmer att du ser fram emot fortsättningen.

Skönt med stöd i beslutet att faktiskt ta helledigt. Du har så rätt i att det inte blir lika lätt att ta in allt med alla sinnen om blogg och dator aldrig får vila.

VI njuter på här och det är mycket hett nu, så krafterna sparas till läsande av böcker, stilla strosande och goda måltider.

Stor kram tillbaka!

Sarah
Guest

Så fint vatten de e där 🙂

Anna Ström Åhlén
Guest

Ja, det är det verkligen. Helt kristallklart. 🙂

World by Tina
Guest

Åh, jag var i kroatien förra sommaren och campade, håller med, det är helt magiskt!

Anna Ström Åhlén
Guest

Vad roligt att du också varit där! Spännande att campa. Jag har funderat på hur man gör då, när det blir väldigt hett på nätterna, utan luftkonditionering? Fast det kanske mest var i sommar som det var så extremt varmt. 🙂