Årets mest lästa inlägg på New York-bloggen

Vill du snabbt få mängder av tips och inspiration inför din resa till New York? Varsågod, här är mina tio mest lästa inlägg från 2017.

Efter mitt sjunde år som New York-bloggare kan jag konstatera att det främst är listor som går hem. Listor på saker att göra och listor på saker att undvika. Men även det personliga lockar. I år blev det tyvärr en sorglig post i listan också. Jag tar dock med den, då den tillhör en av de mest lästa.

Nu ser vi fram emot ännu ett år med New York-tips och -inspiration. Dela också gärna med dig av dina egna tips och diskutera med andra på New York-bloggens Facebook-sida.

Enjoy!

 

 


 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
6 years ago

Ja, visst är det spännande! Listor slår verkligen; det är väl människans sätt att få struktur på drömmar och planer i en kaotisk värld. 🙂 Sedan googlar nog folk väldigt mycket på just listor också.

Kul att du är intresserad av nybörjarguiden! Jag har även gjort en specialsida här på bloggen men länkar till massa artiklar just för förstagångsbesökaren i New York: http://www.newyorkmybite.com/p/forsta-gangen-i-new-york-nyborjarguide.html

PS. Lite sent svar; jag fick ingen notis om din kommentar.

Marina
6 years ago

Spännande det där med att just "listor" av alla de slag är så populära. Och det handlar ju om det mesta och just nu i nyårstider så finns det verkligen listor om allt och inget 😉 För övrigt ska jag spara din "New York for dummies", man vet aldrig när den kan komma till användning.