Sju av årets mest lästa inlägg på Travel on a Cloud (Other Bites of the World)

Bo på lyxhotell billigt, bada bland palmer, uppleva Kuala Lumpur, fira jul i Prag, gå på glammigt resebloggarevent och bara vara hemma. Om det handlar några av denna bloggs mest lästa artiklar 2017.  

Det är alltid lika spännande att se vilka blogginlägg om resor som mest går hem. Så här kanske man kan summera: Du som läser Other Bites of the World (dåvarande Travel on a Cloud) drömmer om resmål både nära och fjärran, gärna i kombination med god mat, bekvämt boende och spännande saker att göra, med fördel för hela familjen. Du gillar också lite mer personliga reflektioner. Stämmer det?

Det finns även fler riktigt personliga inlägg i statistiken men dem återger jag inte här. Du har med största sannolikhet redan läst dem.

Nu blickar vi framåt mot nya mål men ser, som sagt, först tillbaka på sju av de mest lästa blogginläggen 2017.

Enjoy!

  • Sista kvällen i Malaysia avslutar vi på bästa sätt. Vi checkar in på ännu ett hotell som har allt, dessutom med perfekt läge för shopping och storstadspuls. Ett lyxhotell som dessutom är billigt!
  • Första heldagen i Malaysia får vi en guidad rundtur i Kuala Lumpur. Följ med till en spännande stad med en brokig blandning av folk, kultur och arkitektur.

  • I fredags var det inte vilken dag som helst. Då var det dags att plocka fram galastassen och ”dress for success”. Det var nämligen premiär för Nordic Travel Blog Events!
  • Jag har hittat till paradiset. På en liten ö vid Malaysias västkust finns det, en lyxig resort med palmer, mjuka stränder och tropisk grönska. Här bodde jag i en villa, precis vid regnskogen.
  • Fira jul i Prag – hur är det? Det tog jag reda på förra året. Då tillbringade jag och min familj juldagarna  i Tjeckiens huvudstad. En sagolikt vacker stad som bjöd på allt från soliga promenader till prisvärd shopping och mat.
  • Att resa är livet. Det är en del av den här bloggens devis. Men att resa handlar inte bara om att resa bort utan också att komma hem. I dag är jag hemma och jag älskar det!
  • Drottninggatan i Stockholm i dag. Samma gata som i alla tider men ändå inte. Det är snart en vecka sedan terrordådet och allt är förändrat. Här gick jag i dag.

 

10
Leave a Reply

avatar
10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Gerd ♥DitteAnna Ström ÅhlénAma de casaVeiken Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Gerd ♥
Guest

Intressant med återblickar!
Jag har inte gjort någon årsredovisning, men för skojs skull tog jag fram de mest lästa inläggen från förra året. Fast lade tillbaka dem igen 😉
Ni har rest mycket, kul!!
Kram, Gerd

Ditte
Guest

Jag har ju varit med dig på resorna och haft stor glädje av dem. Och nu tog jag en ny tur med dig. Tack för dessa resor! Så njutbara. Och den bästa? Kan inte svara. Väljer alla. Olika "resor" och olika upplevelser.
Stor kram och tack för all inspiration.

Anna Ström Åhlén
Guest

Tack, vad kul att du tyckte det var intressant! Ja, det blev ett bra reseår trots allt.

Åh, jag hade gärna velat se din lista också men de vanliga räcker så klart gott. 🙂

Kram tillbaka!

Anna Ström Åhlén
Guest

Tack snälla du för att du troget är med på mina resor och gillar att följa dem. <3

Förstår att det är svårt att välja den bästa. Även ditt liv är ju fyllt av mängder med njutbara upplevelser. Det är ett stort nöje för mig att följa dem också med all inspiration du förmedlar!

Stor kram tillbaka!

Ama de casa
Guest

Du har verkligen hunnit med en massa under 2017 – härligt!

Veiken
Guest

Trevligt med återblickar och lite statistik. Jag är dålig på båda tyvärr! Lite slö kanske. 😉 Ha det gott!

Christine - 29°
Guest

Så kul med sådan där fakta tycker jag. Har själv aldrig delat med mig av mina mest lästa men tycker alltid det är intressant och kul att se över statistiken och se vilka inlägg som är mest poppis. Oftast inte de jag själv tror. Ha, ha!

Anna Ström Åhlén
Guest

Tack, ja, inte i jämförelse med vissa andra kanske. 😉 Men ändå en hel del! Jag är nöjd. 🙂

Anna Ström Åhlén
Guest

Tack, vad roligt att du tyckte det. Den här statistiken tog dock mitt bloggverktyg fram så det var inte så besvärligt. 🙂 Ha det gott, du med!

Anna Ström Åhlén
Guest

Tack, vad roligt att du gillade inlägget. Du har helt rätt, visst är det inte alltid det man tror. 🙂 Kul att kolla då och då.