Förra årets MINST lästa inlägg på New York-bloggen

The Grange Bar and Eatery Harlem

De mest populära inläggen här på New York-bloggen har jag skrivit om. Men vilka är då de minst lästa? Och varför? Ta en titt på New York-tipsen som du kanske missade. 

Hur pass läst ett blogginlägg blir beror på många saker, naturligtvis. Vilken tid på dygnet publicerades det, vilken veckodag, hur (och om) delade bloggaren det i sociala medier? Och framför allt: Var läsarna intresserade av inlägget?

Jag blev nyfiken och letade upp förra årets minst lästa inlägg. Okej, kanske en sanning med modifikation eftersom jag hoppade över ett par rena reprisinlägg, som du som läsare säkert redan sett.

Resultatet förvånade mig lite. De ”glömda” inläggen tycker ju i alla fall jag var väldigt intressanta: spaningar på en konstig ko av glas (i naturlig storlek) i East Village, en riktigt bra restaurang med läcker inredning i Harlem och likaså ett väldigt mysigt café, även det i Harlem. Besöker du som läsare inte denna stadsdel? Är du inte intresserad av häftiga konstverk ”på stan”? Eller tog du bara sovmorgon? Frågorna är många men jag ska sluta spekulera. I stället får du chansen att läsa inläggen igen.

Här är New York-tipsen du kanske missade!

Tack till resebloggen Discovering The Planet för idén till det här inlägget. Här kan du läsa om deras minst lästa inlägg 2017. Har du också bloggat om dina minst lästa inlägg? Berätta så länkar jag.
Enjoy!
PS. Här är de mest lästa inläggen på New York-bloggen för dig som kanske missade dem med.
Cow Sculpture in East Village
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
6 years ago

Tack för din kommentar, Daniela! Intressant att det är detsamma för dig. Ja, det kan ligga något i det. Ha en fin dag och helg, du med!

Anna Ström Åhlén
6 years ago

Tack. Ja, så kan det vara. Dock finns ju ändå en del New York-relaterade ord i inlägget med hänsyn till SEO. Tack detsamma (sorry för sent svar)!

Daniela / Discovering The Planet

Kan vara som ovan säger, jag har ju också mest organisk trafik. Kul att kunna inspirerar ibland :). Ha en fin dag.

Unknown
6 years ago

Intressant! Om du får mest trafik via organisk trafik kanske det kan vara så enkelt att detta inte är något folk söker efter… :-). trevlig helg!