Guide till min blogg om New York

Återigen har många nya läsare har hittat hit till New York-bloggen. Kanske även du? Varmt välkommen! Här kommer några tips på hur du lättast hittar den information och inspiration du söker om New York – världens bästa stad.

Använd webbversionen av bloggen för många fler tips om New York

Mobilanpassning i all ära men man får inte alltid samma överblick. Gå in på bloggens webbversion så ser du en hel webbplats om New York, med undersidor där du hittar aktuellt väder i New York, vad klockan är i New York, live webcam från New York och en sida med massa tips för första resan till New York.

Du hittar även en sida om mig, Anna Ström Åhlén, som driver den här bloggen.

Sök bland etiketterna efter olika ämnen

I bloggen finns flera sätt att söka. Dels finns ett allmänt sökfält för fritextsökning, dels finns etiketter med mänger av ämnen.

I toppmenyn finns en lista med kategorier:

Vill du ha tips på museum eller saker att göra i New York som passar barn eller ungdomar? Eller kanske tips på restauranger eller hotell! Sök och finn.

Läs kommentarerna: andras frågor och mina svar

Har du frågor om New York? I bloggen hittar du som sagt svar på mycket genom sökfunktionerna. Läs också igenom kommentarerna till de olika inläggen, särskilt de som finns under de mest populära inläggen.

Obs! Jag har förstås inte svar på allt … Detta är ju ”mina bitar av det stora äpplet”, inte en heltäckande New York-guide, och ibland måste förstås även jag googla. 😉

Läs ”Populära inlägg” som finns listade i bloggens vänstermeny

De mest populära inläggen hamnar i en lista i bloggens högra sidospalt. Här finner du tips om hur man hittar bra och prisvärda hotell i New York, tips på 35 saker du inte får missa i New York och mycket mer. Men glöm inte att läsa igenom andra inlägg också. Denna lista innebär förstås att de mest lästa inläggen blir ännu mer lästa. Det finns en hel del annat på bloggen också, förstås.

Dubbelkolla ställen på internet inför besök

Slutligen vill jag påminna dig om att alltid dubbelkolla ställen du ska besöka på internet. Saker kan förändras snabbt i New York, och en restaurang som var öppen i maj kan vara stängd i oktober.

Enjoy! Jag önskar dig en fantastisk resa till världens bästa stad!

PS. Du följer väl också New York-bloggen på Facebook för ännu fler tips? Jag rekommenderar också mitt Instagramkonto för mer inspiration om både New York och mina andra resor, som du för övrigt kan följa i bloggens andra del: resebloggen Other Bites of the World.

Samtliga foton om inte annat anges: Anna Ström Åhlén.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ditte
7 years ago

Facebook har jag inte , men jag följer så gärna din N.Y. blogg här och jag har så stor glädje av den. Och än större glädje kommer jag att ha när jag en dga reser tillbaka dit. Och "Travel on a cloud" är jag helt med på. Så inspirerande den också.
Tack för denna guide till N.Y. bloggen och jag har läst mycket i den och upplevt mycket på nytt och mycket nytt har kommit till som jag också gläds åt.
Kram!