Happy Easter New York 2019!

Foto: Michael Fleshman.

Happy Easter – glad påsk, New York! Kanske är du på plats? Då får du inte missa Easter Bonnet Parade, den fantastiska påsk- och hattparaden.

Påsken i New York är oslagbar. Mellan skyskrapor och brownstones blommar magnolia – medan den övriga grönskan spirar ifatt. Makalöst, magnifikt och magiskt! Orden räcker inte till för mina påskminnen från New York.

Foto: Teri Tynes.
Foto: D M D.

På Fifth Avenue går den årliga påskparaden, Easter Parade, med dito hattfestival. Vilket syn, som grädde på moset i våryran.

Påskparad i New York

Bilderna här får tala för sig själva. Njut och dröm. Kanske är du själv på plats i år?

Följ Easter Parade i New York påskdagen 2019, då den går längs Fifth Avenue, mellan 49th och 57th St.Här är fler tips för påsken i New York 2019.

Enjoy!

PS. Välkommen att även följa bloggen på Facebook och på Instagram.

Samtliga foton om inte annat anges: Anna Ström Åhlén.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Emma. Sol som sol?
5 years ago

WOOOOOOW! Ääääälskar hattar så om jag ska till New York någon gång så borde jag alltså försöka pricka in denna parad! Den första hatten är ju hur läcker som helst, de andra varierar ju en hel del, om man säger så.

Glaaa påsk!

FREEDOMtravel
5 years ago

Vilken härlig parad! Jag gillar parader och karnevaler! 🙂 Jag följer några utlandsboende-bloggar från USA och de skriver alla att man firar väldigt lite, att man inte har någon extra ledig dag etc. Så kul att se detta som kontrast! 🙂

Lena i Wales
5 years ago

Oh, vilka hattar! Underbart! Älskar hattar, men har inte ägt något liknande dessa.