I dag åker jag till New York!

Nu, i dag, är det dags! Då återvänder jag till New York för vilken gång i ordningen? Denna underbara stad som är som mitt andra hem. Dessutom med ett gäng andra New York-nördar.

De kändes som lång tid, de där 55 dagarna i min nedräkningsapp. Men som bekant går ofta tiden så fort. Fortare än man själv kan förstå det.

Till New York med Norweigan

Nu visar appen noll dagar, och om exakt en timme går tåget härifrån Strängnäs. Sedan väntar en lång resa: tåg till Flemingsberg och sedan pendel till Arlanda. Därefter väntan tre timmar och så flyg med Norweigan till JFK. Vid tio-snåret amerikansk tid räknar jag med att vara på Manhattan, alltså fyra på natten svensk tid.

En resa med fler som älskar New York

Med mig på planet är Eva, som driver resebloggen People in the Street och Instagramkontot @evasol. Helt underbart, då hon är lika New York-nördig som jag. Detta blir dessutom vår andra gemensamma resa. Vi gjorde nämligen stan osäker år 2014 också.

På plats i New York finns redan vännerna Evy (aka @restanten) och Helene (aka @nabbelina). Evy träffade jag för första gången IRL i våras och vi hade fantastiskt kul, tillsammans med Ulrika, Bodil och Susanne som tyvärr inte är med denna gång. Däremot ser jag väldigt mycket fram emot att också få träffa Helene IRL. Hon är nämligen ytterligare en person som jag haft kontakt med i sociala medier i flera år. Internet, alltså! Säga vad man vill om denna uppfinning, men nog har den givit vänner för livet.

Min resa kan du främst följa på Instagram: @newyorkmybite och på Facebook. För jag hoppas så klart att du hänger med. 🙂

Enjoy!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra Lifsresor.se
5 years ago

Ha en underbar resa!

Evy Knoph
5 years ago

Welcome to New York ! Staden som aldrig sover? Det gör vi iallafall 🙂 Nu bör vi snart ha vant oss, så vi orkar lite kvällshäng oxå. Blir en seen kväll för oss idag då vi efter SoYouThinkYouCanDance-touren i Westbury ikväll har 1,5-2 timmar att ta oss hem.

Hoppas ni får en fin överresa.. vi hade bara pyttelite skak över Island, så ses vi imorgon !

FREEDOMtravel
5 years ago

Vad kul att resa tillsammans! Önskar en fin resa!

Eva - People in the Street

Tjohoo så roligt vi kommer att ha! Jag får nog fixa vattenfast mascara för vi lär skratta så vi gråter som vi brukar … 😂

Daniel | FlyingDryden
5 years ago

Hoppas att ni få en bra resa! 🙂

Marie von Matern
Marie von Matern
5 years ago

Så kul! Ska bli spännande att få ta del av er tid i NY och se om det blir lite nya ställen. Kanske blir det Eatwith denna gång?