Hälsning från New York

Här kommer en liten hälsning från New York! Jag är här nu och njuter för fullt, tillsammans med vänner. Följ gärna min resa på Instagram, så kommer längre blogginlägg på hemmaplan. Men först en liten bildbomb från världens bästa stad!

Hur lång är en ”New York minute”? Nu har jag varit i New York sedan i söndags, den 21 oktober, men det känns som längre tid. Det är så många intryck, så speciella upplevelser och så mycket som upptar mitt sinne.

Jag reser och bor tillsammans med Eva Sollén, som driver bloggen People in the Street. Och vilken reskompis! Vi delar ju båda den stora kärleken till New York och ser till att utforska den vidare med öppet sinne. I några dagar har vi också haft sällskap av vänner från Göteborg: Helene och Evy. Många har skratten blivit och många nya minnen har skapats, minnen för livet.

Vi har besökt Brooklyn Heights, beundrat utsikten mot Manhattan, ätit hummer i ”korvbröd” vid Brooklyn Bridge och promenerat över densamma. Vi har besökt allt från takbarer till myllrande Chinatown. För att inte tala om italienska restauranger med dragspel och pasta, i Little Italy.

I dag har jag gått över 21 000 steg, bland annat i ett höstklätt Central Park. Nu vilar jag en stund med datorn i knät, för att sedan ge mig ut i kvällen. Men fler blogginlägg får vänta. Nu ska det upplevas på plats, till hundra procent.

Välkommen att fortsätta följa med på Instagram! På tisdag landar jag i Stockholm igen.

Enjoy!

Brooklyn Bridge och River Café.
 Lobster roll på Luke´s Lobster.
Gatukonst i Chinatown.
Hus i Brooklyn Heights med strålande utsikt.
Utsikt från Brooklyn Heights.
På marken i Brooklyn Heights.
Mulberry Street i Little Italy.
På Takbaren The Crown. Från vänster: Eva, Helene, Anna (jag) och Evy.
Frestande shopping på Fishs Eddie.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Emma. Sol som sol?
5 years ago

Haha, hummer i korvbröd! Är inte det lite respektlöst? Fast det är klart, varför skulle en hummer vara bättre än en gris. Lite som att jag har svårt att fatta varför oxfilé är dyrare, finns ju lika många filéer som det finns andra delar på djuret … Det är väl efterfrågan och någon som fått för sig.

När jag läser om dig kärlek till denna staden så tänker jag på inledningsscenen i filmen On the Town: https://www.youtube.com/watch?v=x7CIgWZTdgw
Glädjen att äntligen ha kommit dit! Förväntningarna! Allt man ska/vill/bör hinna med under en begränsad tid!

Ditte
5 years ago

Tack för denna hälsning! Så fina bilder från en stad jag också är väldans förtjust i. Jag följer troget med via Insta. Vill inte missa något. Njut och ha det allra bäst. Stor kram både till dig och Eva. Jag vill läsa och se mer. Men jag väntar så gärna.

Eva – People in the Street

Härliga bilder, härliga minnen och vilken härlig resa! Tack för en till oförglömlig resa till världens bästa stad!

Kram