Intervjuad av Bussigt – en ny mötesplats för alla som älskar bussresor

Vilka är mina bästa New York-tips och vad tycker jag om bussresor? Nu kan du läsa en intervju med mig på den nya sajten Bussigt.nu. Jag ger också tips på resmål i Europa, dit du smidigt kan resa med buss. In och läs!

Bussigt är en helt ny mötesplats på nätet för alla som älskar bussresor. Här finns mängder av inspiration och tips, såväl från resenärer och reseledare som busschaufförer. Jag hade nyligen äran att bli intervjuad av Bussigt, och nu kan du se resultatet.

Här kan du läsa intervjun med mig på Bussigt.nu.

Enjoy!

PS. Missa inte heller att följa Bussigt på Instagram. Vilka bilder och reseberättelser!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva på rucksack.se
5 years ago

Bra skriven intervju och intressanta frågor och läsning! Grymt kul! Blir det en del 2? 😀

Ditte
5 years ago

Klart jag ska läsa! Jätteroligt och många fina tips har du.
Stor kram!

Fantasy Dining
5 years ago

Vad kul Anna. Jag gillar att åka buss och skulle absolut inte ha något emot att göra det oftare.

FREEDOMtravel
5 years ago

Vad kul! Jag har åkt buss till Paris och England när jag var yngre. I somras träffade vi också flera som reste med buss, och det verkade både bekvämt och trevligt! 🙂

Lena i Wales
5 years ago

Kul att vi blivit intervjuade av samma nätsida. Min var i juni i år.
Jättekul att lära känna dig lite mer.