Mot New York!

Vår i Central Park. Foto: DaMob … Tam M

Nu är det dags för en ny New York-resa – för ingen mindre än undertecknad! I morgon lyfter planet mot våren och blommande träd i min älskade stad. Snö vill jag dock inte veta av …

Tills vidare är du välkommen att läsa tidigare tips, här på min New York-blogg. Här finns allt från bok- och filmtips till tips på barer, hotell och restauranger.

Njut av riktigt delikata hamburgare på Pop Burger och New York Burger. Eller också låter du dig frestas av fantastiska dumplings och en Sesame Pancake Sandwich på Vanessa’s Dumpling House.

takbaren Press Lounge, på Ink 48, har du magisk utsikt över New York. Fina vyer får du också genom en tur med linbanan över East River. I brist på takbarer går det förstås också bra att blanda en New York-drink hemma.

Längtar du väldigt mycket efter det stora äpplet? Då rekommenderas en film som utspelar sig i New York eller en riktigt bra guidebok. Varför det heter ”det stora äpplet” kan du också läsa teorier om.

Kloka ord om New York kan man inte heller få för många av. Inte heller låtar om New York, som spelar sig rakt in i hjärtat. Här är min Spotifylista med New York-musik.

Njut, läs, dröm och planera! Jag återkommer med lite kortare rapporter på bloggen och längre inlägg när jag är tillbaka.

Enjoy!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
10 years ago

Tack så mycket, Therese! Det är underbart att vara här igen. Träden blommar … 🙂 Kram

Therese
10 years ago

Önskar dig en underbar resa!! Kram