New York-tips och bloggpaus i juli

Conservatory Garden. Foto: Anna Ström Åhlén.

Nu är det sommar, sol och semester! Det innebär en paus här på New York-bloggen. Men bara under juli månad. I augusti kommer jag tillbaka med massor av inspiration om New York.

Tills vidare är du välkommen att läsa tidigare tips, här på min New York-blogg. Här finns allt från bok- och filmtips till tips på barer, hotell och restauranger.

Njut av riktigt delikata hamburgare på Pop Burger och New York Burger. Eller också låter du dig frestas av fantastiska dumplings och en sesame pancake sandwich på Vanessa’s Dumpling House.

takbaren Press Lounge, på Ink 48, har du magisk utsikt över New York. Fina vyer får du också genom en tur med linbanan över East River. I brist på takbarer går det förstås också bra att blanda en New York-drink hemma.

Längtar du väldigt mycket efter det stora äpplet? Då rekommenderas en film som utspelar sig i New York eller en riktigt bra guidebok. Varför det heter ”det stora äpplet” kan du också läsa teorier om.

Kloka ord om New York kan man inte heller få för många av. Inte heller låtar om New York, som spelar sig rakt in i hjärtat. Här är min Spotifylista med New York-musik.

Njut, läs, dröm och planera! Jag önskar dig en riktigt skön sommar, så ses vi i augusti igen.

Bye for now!

Anna

NYC Taxi i The Village. Foto: Anna Ström Åhlén.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments