Million Dollar Listing New York

West Village New York
West Village, ett område med många drömlägenheter. Foto: Anna Ström Åhlén.

Nu drar höstsäsongen i gång för den här bloggen om New York. Vad passar bättre än att starta med ett riktigt frossande i lyxlägenheter?

I kväll fortsätter ”realitysåpan” Million Dollar Listing New York. Regisserat eller ej: Det här är riktigt bra underhållning, samtidigt som man får uppleva spektakulära New York-miljöer. En perfekt veckodos för oss som (ännu) inte bor i det stora äpplet. Och för oss som definitivt inte bor i 600 kvadratmeter stora lägenheter med egen pool och takterrass.

Här får vi möta excentriska personer som behöver mer utrymme för sina kläder än för sig själva. Vissa är mycket oroliga för insyn i sovrummet. Andra tycker inte att terrassen är tillräckligt stor medan somliga vill blåsa ut det helt nyrenoverade köket. Trots att ugnen inte kommer att användas till annat än bokförvaring … Givetvis betalar alla cash!

Mäklarnas intriger sinsemellan, deras förhandlingsteknik och humor ger programmet en extra krydda. Lite kul (för oss svenskar) är det också att Fredrik Eklund deltar.

Missa inte: Million Dollar Listing New York, måndagar klockan 23.00 på TV3.

Mycket nöje!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments