Nordic Travel Blog Summer Party: resebloggarevent med äventyr i Stockholm

Dansa Macarena på Centralstationen, hoppa Små grodorna vid en lyktstolpe och sjunga med en trubadur. I mitten av juni var det nog en del som höjde på ögonbrynen när Sveriges resebloggare gjorde Stockholm osäkert. Det var dags för Nordic Travel Blog Summer Party.


Travel & Lifestyle Nordic
 knyter samman influerare (det svenska ordet för influencers) med resebranschen. Bakom organisationen står två eldsjälar som tidigare var verksamma inom Travellink: Cecilia Löwenadler och Anna Råström. Med stor entusiasm, kreativitet och humor har de ännu en gång ordnat ett fantastiskt event.

Den 16 juni bjöd de in till Nordic Travel Blog Summer Party. Platsen var återigen Sheraton Stockholm Hotel och precis som tidigare blev det en mycket trevlig kväll, med minnen för livet.

Efter bubbel och mingel på röda mattan var det tävlingsdags. Alla gäster delades upp i lag med minst sagt utmanande uppgifter. Bland annat skulle vi dansa Macarena på Stockholms Centralstation, leka Små grodorna och hitta en gatumusikant för att framföra en låt med anknytning till Schweiz. Min första tanke var ”Nej! Det här är jag inte med på.” Jag är ju ingen större anhängare av kollektiva aktiviteter och särskilt inte utanför min komfortzon.

Men givetvis gjorde jag det och givetvis var det jättekul! Jag hamnade i ett lag där vi bara skulle vinna. Något annat fanns inte på kartan. Både jag och laget tyckte ju att vi var bäst och vi var helt övertygade om att kamma hem segern. Haha, där tog vi dock fel. Vi hamnade på en delad andraplats och de vinnande lagen (också dessa på delad prispall) vann ett otroligt pris! De får åka till Schweiz och dessutom resa i business class. Stort grattis till er!

Jag tröstar mig med att jag ju faktiskt själv fick ett pris med en resa vart jag ville i hela världen i business class på förra årets bloggevent.

Huvudsponsor för eventet var Schweitz turistbyråsom bjöd på ost, choklad och delikata viner från landet. Dessutom avnjöt vi en underbar buffé.

Några intressanta föreläsningar stod också på programmet. Vi fick information även från de övriga sponsorerna, som var turistbyråerna för Polen och Spanien. Rosita Lincoln företrädde Royal Caribbean, där hon fått drömjobbet via sin blogg Rosita Reser. Youtubern Daniel Goz berättade sedan om sin (bokstavliga) resa till att bli en av de största, då han filmat sina flygresor sedan han var 12 år.

Temat för kvällen var nämligen video och det var just filmer som också var utmaningen i tävlingen ovan.

Utöver tävlingsvinnarna stod fler personer på prispallen. Grattis även till de här vinnarna:

King of Youtube SEO: Traveler’s Edition

Master of Facebook Video: Livet från den ljusa sidan

Queen of Video Footage: Northbound Journeys

Explorer of the World: Earth Wanderess

Queen of Instagram Stories: Veera Bianca

Hero of Instagram: Norrskenet

Kvällens bästa Instagrambild: Liniz Travel & Lifestyle

Pris fick även Göran ”bakom kulisserna”Discovering the Planet.

Sist men inte minst fick vi lyssna till Peter från FREEDOMtravel, som med 80-talsperuk på huvudet tog alla med storm, i sitt anförande om framtida digital teknik.

Vid mitt bord hade jag nöjet att tala lite extra med Maria från Fantasy Dining och Lina från Liniz Travel & Lifestyle. Mycket reseprat blev det förstås, med hopp om eventuella framtida resor tillsammans. Både Maria och jag har nämligen en fäbless för New York!

Tack allihop, och inte minst arrangörerna, för en kväll som gav rejält med energi!

Foto: Anna Ström Åhlén, utom översta bilden som är tagen av Lina Gröndahl Sjölund på Liniz Travel & Lifestyle.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
6 years ago

Tack så mycket, ja, det tycker verkligen jag med! 🙂 Jag fram att ses och hoppas också det blir snart. Kramar!

Fantasy Dining
6 years ago

Det var en sån trevlig kväll och så roligt att få prata lite extra med dig. 😉 Hoppas vi kan ses snart. Kram

Anna Ström Åhlén
6 years ago

Tack så mycket, det var roligt att höra! Ja, det är alltid så kul att ses. Hoppas ni har det fortsatt bra på er resa. Så mycket spännande ni får uppleva! Kramar tillbaka

Anna Ström Åhlén
6 years ago

Ja, det var verkligen smågalet och väldigt kul. Vilket gäng vi är! Hoppas på att få träffa dig nästa gång i stället! 🙂

Christine - 29°
6 years ago

Låter som en lite smågalen och fantastiskt rolig kväll! Hoppas kunna gå nästa gång, för nu krockade eventet med bröllop. 🙂

FREEDOMtravel
6 years ago

Väldigt roligt att träffas igen! Och fint inlägg du skrivit ihop! Kramar och hälsningar från oss i södra Polen!

Ditte
6 years ago

Oh, så roligt!Jag hade så gärna varit med men Spanien kom emellan. Det hade varit jättetrevligt att ses igen. Men nästa gång!
Kände igen några jag träffat tidigare på dina bilder..

Nu har jag i alla fall via dina fina bilder och text ändå känt att jag fått ta del av detta sommarparty.Stort tack! Fantastiska arrangörer!
Kram!

Anna Ström Åhlén
6 years ago

Ja, det var SÅ trevligt! Väldigt tråkigt att du inte kunde vara med. Så jobbigt med allergi! Men hoppas vi ses nästa gång. 🙂

Anna Ström Åhlén
6 years ago

Ja, visst hade vi! Alltid lika kul att ses. Åh, missade att ange att du tagit bilden. Nu är det fixat! En väldigt grym fotograf är du. Självklart får du låna bilden på dig!

Kramar

Pernilla Bredolt
6 years ago

Verkar varit en mycket trevlig tillställning. Tyvärr kunde inte jag gå tillslut då jag inte mådde bra alls pga pollen.

Liniz Travel
6 years ago

Alltså vilken trevlig kväll vi hade 😉 Grym fotograf på bilden på dig hihi 😉 går jag lånabiöden på mig?? Krsmar