Nu är jag på väg till New York!


Nu är jag åter på väg till mitt älskade New York! Nedräkningen är över och nu väntar en vecka i världens bästa stad.

Du som känner mig vet hur jag har längtat. Detta trots att jag faktiskt var i New York så sent som i höstas. Men denna beroendeframkallande stad kan jag aldrig få nog av. Instämmer du inte? Läs mina 100 skäl att älska New York.

I skrivande stund sitter jag på Arlanda med en mugg kaffe och väntar på att incheckningen ska öppna. Ja, jag är tidigt ute; det är bäst så. Särskilt när man som jag inte längre bor i Stockholm utan ska passa tider på tåg och pendeltåg dessförinnan.

Jag har hört att det är ”brutalt väder” i New York just nu: cirka 30 grader och mycket hög luftfuktighet. Detta enligt en väninna som (lyckliga henne) bor i staden sedan lång tid tillbaka. Men jag är beredd! Dessutom har jag självklart sett till att boka hotell med luftkonditionering.

På plats i New York finns redan min väninna Evy, aka Restanten, som jag kommer att umgås med under veckan. Vi har bara lite olika in- och utresedatum och därmed blev det även olika hotell.

Jag kommer mestadels rapportera via Instagram och Facebook under resan. Men vem vet, det kanske lite inlägg här med. Jag är nämligen ledig nu, från mitt älskade men intensiva jobb.

Vi hörs från The Big Apple! Tills vidare rekommenderar jag inspiration av en annan New York-älskare, nämligen Andreas Johnson.

Här kan du läsa min intervju med Andreas Johnson som nyligen uppträdde på Stora Sommarfesten i Strängnäs.

Enjoy!

Foton: Anna Ström Åhlén utom bild två: Ulrika Andersson och bild tre: restaurangpersonal på Rosemary’s i New York.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments