Nu reser jag till New York!

Äntligen är jag på väg igen, till min favoritstad New York. Nedräkningsappen visar noll dagar och jag är mer peppad än någonsin. Under tiden kommer den här bloggen också att göras om!

När jag bokade den här New York-resan kändes den långt borta. Min nedräkningsapp visade 113 dagar, men nu (simsalabim!) visar den noll. Tiden har flugit fram trots allt och jag är äntligen på väg. Som jag längtat!
I skrivande stund sitter jag på Arlanda Express och skickar denna hälsning. Jag är strax framme så detta blir kort, men du kan som vanligt följa mig på Facebook och Instagram (@newyorkmybite) under resan.

New York-bloggen ska gå samman med min andra reseblogg

Inom kort kommer även den här bloggen att göras om och slås ihop med min allmänna reseblogg Travel on a Cloud. Läs mer på www.travelonacloud.com. Det betyder också att New York-bloggen under en tid kommer att visa en ”coming soon-page”. Men oroa dig inte. Du kan fortfarande läsa gamla inlägg på bloggens tidigare adress: http://newyorkmybite.blogspot.com.

Enjoy!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
6 years ago

Tack så mycket, Marina! Det är helt underbart här med sol och vårblommor. 🙂

Marina
6 years ago

Ha en riktigt bra resa!