Nytt år och ny New York-resa!

Nu ringer vi snart in 2018, ett nytt år, vare sig det är hemma eller i New York. Är du på plats? Njut av firande och fyrverkerier. Är du hemma? Gör som jag och planera nästa resa. ”New York, spring 2018, here I come!”

Efter ett minst sagt tufft år, är det dags att blicka framåt. Du som läst här förut vet att min höst inte blev som jag tänkt mig. Du vet också att den då blev inställd, min planerade resa till New York.

När det handlar om den största resan av dem alla, LIVET, så betyder förstås New York ingenting. Det är bara en stad bland andra och den finns kvar. Men mitt i all sorg så rullar livet på och man får söka ljusglimtarna. Det lilla, det som enklast återfinns i vardagen. En bra bok i soffhörnet, känslan efter lyckat pass på gymmet eller kanske en fikastund i sonens studentstad.

Men ibland är det fint att också kunna se fram emot en ”världslig” resa. Läs: en resa till New York. Ja, nu är jag ju en gång för alla New York-nörd, och inte helt nöjd förrän nästa resa är planerad. Och nu är det gjort!

Den 22 april bär det iväg över Atlanten igen. Då kliver jag på ett SAS-plan med min röda resväska mot nya äventyr. För även om det knappast är första gången jag vandrar längs New Yorks avenyer, så är det ändå nytt varje gång. Nya matupplevelser, nya möten och nya magnifika intryck.

Det kommer att vara vår så träden står i blom. Kanske singlar det vita blad från körsbärsträden i Central Park, kanske strålar solen, kanske spöregnar det. Men det spelar ingen roll.

Jag kommer att vara på plats i min älskade stad och ta vara på varje stund. Med mig kommer också en kär vän, som jag har mycket att ta igen med. Även hennes resa blev ju inställd i höstas.

För oss står uteserveringarna redo, för oss lockar folklivet, takterrasserna, parkerna och butikerna med sitt dignande utbud.

För oss väntar New York – nedräkningen har börjat!

Hur ser det ut för dig? Har du några New York-planer? Oavsett vilket, önskar jag dig ett riktigt gott nytt år!

Enjoy!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
6 years ago

Hej vännen! Ser att mitt tidigare svar inte blev publicerat. Konstigt!

Ja, visst är det så. Man kan aldrig få nog! Kommer också alltid att särskilt minns vår gemensamma resa som blev så lyckad. 🙂

Det låter fantastiskt att kombinera New York med Newfoundland!

Kramar

Anna Ström Åhlén
6 years ago

Tack så mycket, Marina! Ja, visst är det så och detta ser jag verkligen fram emot.

Hoppas ni hade en fin nyårskväll! Vi spenderade den på samma sätt, med goda vänner.

Jag önskar även dig ett riktigt gott nytt år!

Anna Ström Åhlén
6 years ago

Tack så mycket, Helena och Peter! Ja, resan känns välbehövlig. Hoppas ni har det fantastiskt i Israel. Jag önskar även er ett riktigt gott nytt år!

FREEDOMtravel
6 years ago

Önskar dug ett riktigt Gott Nytt år Anna! Härligt att ha en resa att se fram emot! Hälsningar från Israel!

Marina
6 years ago

Härligt att ha något att se fram emot! Här får vi se vad våren kan ha att erbjuda. Nyår firar vi här hemma tillsammans med några vänner. Ha en jättebra nyårskväll och ett Gott Nytt År!

Eva – People in the Street

Underbart att du har en ny resa inplanerad till Världens bästa stad. Det är ju bara så att man aldrig kan få nog av New York. Alltid denna längtan dit. Alltid samma glädje när man ser en scen på tv/film från staden.

Jag får se när nästa tur till New York blir, vi pratar om att kombinera den med Newfoundland någon gång.

Gott slut-kramar