Stockholm Travel Massive – resebloggarträff på MSC Sinfonia

Tisdagen den 26 maj var dags för Stockholm Travel Massive – ett resebloggarevent i Stockholm. Travel Massive är en organisation för resebloggare världen runt, så här finns stora möjligheter att knyta nya kontakter.

Denna majdag gick vi ombord på ett kryssningsfartyg: MSC Sinfonia i Frihamnen. Eftersom fartyget låg på internationellt vatten, fick vi visa pass och sedan gå igenom en gedigen säkerhetskontroll.

Väl ombord hälsades vi välkomna av arrangörerna: Sofia Zetterqvist, Annika Myhre och Lola Akinmade Åkerström. För mig var det första gången jag deltog i Travel Massive, så det var mycket roligt att äntligen få ett ansikte på resebloggarkollegorna.

Vi minglade, drack espresso och utbytte visitkort. Sedan var det dags att samlas i en konferenslokal, där vi bjöds på förfriskningar och intressanta tips.

Lola Akinmade Åkerström gav oss en lektion i Better Travel Photography, något som inte minst undertecknad kan behöva. För mig ligger det skrivna ordet varmare om hjärtat, så det är inte alltid systemkameran är med i väskan – och till detta inlägg blev det inte många foton. Ett av tipsen lever jag dock upp till med råge: att inte ta så många selfies …

Vi fick också höra mer om värden MSC Cruises, med intressanta fakta. Det är minsann inte bara ”blåhåriga, rika pensionärer” som åker på kryssning, utan alltfler familjer med barn och tonåringar – ja, kort sagt alla möjliga ressugna människor.

Att kryssa är också mer prisvärt än man kan tro. En vecka ombord i Medelhavet, med all mat inkluderat, behöver inte gå på många tusenlappar. Helt klart något att ha i åtanke.

Stort tack för ett mycket trevligt och intressant event!

PS. Välkommen att följa den här bloggen även på Facebook! Där får du ännu mer inspiration och tips om just mitt favoritresmål: New York!

Samtliga foton: Anna Ström Åhlén.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
9 years ago

Tack, men vi reste aldrig med fartyget. Ledsen om det inte framgick! 🙂 Vi låg vid kaj hela tiden som träffen och lunchen varade. Men en annan gång kanske?

Kolonilotta
9 years ago

Oj vilken resa! Måste ha varit helt fantastiskt! 🙂
Kram Susanne

Anna Ström Åhlén
9 years ago

Tack, ja, det var bara värmen som fattades, så hade vi kunnat sitta ute på däck.
Ha en fin helg, du med!

lenaiwales
9 years ago

Vad trevligt det verkar!
Ha en bra helg!