Travellink Blog Event – och pris till min New York-blogg

Min New York-blogg är utsedd till ”Best Travel Guide Blog” av Travellink! En fantastiskt rolig överraskning på vårens Travellink Blog Event, som gick av stapeln i går.

Vad får man om man blandar mängder av duktiga resebloggare, tillika trevliga människor, inspirerande internet- och turistbyråer, hotell och flygbolag?

Svaret är Travellink Blog Event, våren 2016. Gårdagens event på Sheraton i Stockholm bjöd på allt detta, plus delikat mat och dryck.

När jag startade min New York-blogg år 2011 anade jag knappast vart denna resa skulle bära. Jag ville bara skriva av mig, om min sanslösa kärlek till det stora äpplet. Under resans gång växte bloggen stadigt till dagens topplacering på Google! Tusentals människor har funnit inspiration och tips här, vilket gläder mig enormt. Det är ju det som är syftet!

Samtidigt har jag själv fått ovärderlig inspiration av andra resebloggare, varav många blivit nära och kära vänner. De utgör ett fantastiskt gäng, med en enorm potential som inspiratörer och tipskällor.

En stor eloge till internetresebyrån Travellink som uppmärksammat detta – och som främjar vårt arbete på ett ovärderligt sätt.

Kvällens stora överraskning för mig blev att min New York-blogg blev utsedd till ”Best Travel Guide Blog”. Uppfylld av ett lyckorus fick jag komma upp på scenen och ta emot mitt diplom.

Förutom äran fick jag en flygresa tur och retur till valfri destination med Qatar Airways! Ena rutten kommer dessutom att tillbringas i business class. Behöver jag nämna att lyckan blev total? Jag har aldrig flugit business förut – och nu ska jag få göra det med just de bästa!

Vart resan går är ännu inte bestämt men jag sneglar på Seychellerna – det land som stått överst på min bucket list under många år.

Mat från Jordanien gjorde också våra smaklökar lyckliga denna kväll. En frestande buffé stod uppdukad, med allt från kyckling till vinbladsdolmar, ostar, sallader och röror. Jag fick definitivt mersmak, både på maten och resmålet Jordanien.

Kvällen bjöd också på mycket intressanta presentationer av (utöver Jordanien) Portugal och Spanien, resmål som jag besökt men där det finns så oändligt mycket mer att upptäcka. En av mina bordsgrannar var journalisten och författaren Jörgen Ulvsgärd, som ständigt återvänder till Mallorca. Mycket intressant, då det är en ö jag också tagit till mitt hjärta.

Linda Hörnfeldt var kvällens konferencier, vilket hon skötte med bravur. Stort tack till både henne och Travellinks eminenta personal, representerad av Anna Nilsson och Cecilia Löwenadler.

Linda har för övrigt grundat Better Bloggers, ett yrkesnätverk för bloggare och oneline influencers som gör en stor och viktig insats. Inte minst genom uppropet #Jagsmygerinte, som belyser vikten av att följa marknadsföringslagen vid samarbeten.

Slutligen vill jag varmt gratulera kvällens övriga pristagare, som utsågs av Travellink.

Ni är alla så värdiga vinnare och ni inspirerar mig så mycket!

Återigen tack för ett fantastiskt bloggevent, Travellink och Sheraton! Jag ser redan fram emot nästa.

Enjoy!

PS. Nyfiken på fler tips om både New York och andra resmål? Välkommen att följa mig även på Instagram och New York-bloggens Facebooksida. 

Massa reseinspiration hittar du också på Facebooksidan Rese- och utlandsbloggar, som drivs av Maria Norrgåd på Marias Memoarer.

Foton: Anna Ström Åhlén och Lina Gröndahl Sjölund (bilden på mig).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
8 years ago

Stort tack för det, Katarina! Ja, maten gjorde mig riktigt sugen på Jordanien. Kul om min guide kan komma till användning IRL. När du kommer till NYC måste du hur som helst spana in de hemliga trädgårdarna; de skulle passa dig. (Se mitt senaste inlägg.)

Katarina Wohlfart
8 years ago

Så himla roligt! Heja dig! Ja maten var ju också så god. 🙂 när jag åker till new york kommer jag garanterat att använda din guide.

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Varmt tack, Sofia! Du anar inte hur glad jag blir för dina fina ord. 🙂

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Åh, varmt tack för dina fantastiskt fina ord, Annika! De värmer så enormt mycket. Hoppas du kommer dit en dag!

Sofia
8 years ago

Så roligt! Grattis. Jag har haft mycket nytta och glädje under mina två senaste resor till New York!

Annika
8 years ago

STORT GRATTIS och vilken ära att få ett sådant pris! Jag är dock inte det minsta förvånad då du har en otroligt trevlig och informativ och välskriven blogg om New York. Det inspirerar mig till att åka dit endera dagen!

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Varmt tack för gratulationen, Ditte! Blir så glad. 🙂

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Tack kära du, för dina fina ord, Eva! De värmer verkligen. Kram tillbaka!

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Varmt tack för grattis 🙂

Ditte
8 years ago

Stort och varmt grattis! Jätteroligt!

Eva - People in the Street

Så värdig vinnare! Jättekul att du vann, blir så stolt över dig min vän 🙂 GRATTIS!

Kram
Eva

Maria
8 years ago

Stort grattis till er alla! 🙂

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Tack så mycket, Marco! Blir så glad för varje enskild gratulation.

Marco Lucisano
8 years ago

Stort grattis, Anna!

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Tack så mycket! Ja, det var en riktigt lyckad kväll och maten var över förväntan. Otroligt god! Vi saknade er så klart men gläds åt att ni hade det underbart i Kroatien! Stort grattis till det också. 🙂

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Stort tack! Ja, det var en fantastiskt rolig överraskning. 🙂

FREEDOMtravel
8 years ago

Stort GRATTIS! Det verkar ha varit trevligt och maten såg väldigt god ut 🙂 Synd att vi inte kunde vara med, men det gick iofs ingen nöd på oss i Kroatien 😉

4000mil.se
8 years ago

Vad roligt! Grattis till dig!

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Tusen tack! Ja, det skulle vara så roligt att få träffa dig och ha dig med i vårt gäng IRL. 🙂

Lanclin-Linnea
8 years ago

Grattelinäran Anna! Det är roligt att höra om vad ni resebloggare hemma i Sverige får vara med om 🙂 En dag flyttar vi tillbaka till Sverige, då kan jag också vara med 😉