Travel Massive på Teatern i Skanstull

En trevlig kväll med kollegor som resebloggar – det hade jag nyligen i Stockholm. Då var det träff med Travel Massive, ett stort nätverk för resebloggare och resebranschen. Följ med till Teatern i Skanstull!

Som resebloggare tycker jag alltid det är lika roligt att träffa likasinnade. Förutom att frossa i våra passioner för resor, fotografering och skrivande, har vi väldigt kul tillsammans. Många av dem har, efter flera träffar, också blivit riktiga vänner.

Denna kväll ägde Travel Massive rum på Teatern i Ringen Centrum, Skanstull, en ny matscen i Stockholm som, liksom namnet antyder, påminner just om en teater. Här serverar kända kockar delikatesser på snabbmatsmanér (eller som en del kallar det: ”finmat på fulsätt”). Det är ett smart koncept, där man väljer smårätter från olika håll och sedan ändå kan slå sig ner tillsammans.

Som gäster fick vi olika smakprover under kvällen: brödrullar med kött, friterade sticks i het röra och ett 63-gradigt (!) ägg, serverad med krispig lök och en krämig röra. Den sistnämnda rätten blev min favorit som jag slukade hela två portioner av. En liten kompensation för att jag inte kan äta bröd eller chili, som är en flitigt förekommande krydda på Teatern.

Flera läskande, alkoholfria drycker serverades till delikatesserna, såsom originella juicer med smaker som ingefära och kombuchi.

Lokalen är läckert inredd men har en hög ljudnivå (åtminstone under ”efterjobbet-tid”), något som kan vara bra att känna till. Toaletter finns utanför och tillhör Ringens köpcentrum, så mynt eller kort behövs för ett besök där.

En kväll i goda vänners sällskap går förstås alltför fort, så snart var det dags att borda tåget hem till Strängnäs igen för min del. Jag hann dock umgås extra mycket med Norrbottensvännen Eva Sollén som driver People in the Street (och som jag också varit i New York med). Likaså fick jag träffa Katarina Söderberg för första gången, bloggaren bakom Kattas Betraktelser och även hon från Norrbotten.

Övriga jag delade bord med under kvällen var bloggarna bakom Australienbloggen, Dryden – Traveler’s Edition, Oh darling – let’s be adventurers, Ladies Abroad, Fantasiresor, Mat- och resebloggenEveryday Explorers och FREEDOMtravel. Så roligt att träffa er!

Tusen tack till sponsorerna Geotraveler Media och Nordic TB samt arrangörerna Lola Akinmade Åkerström och Sofia Zetterqvist! Den tredje ledaren för Stockholmsfilialen, Annika Myhre, var dock inte med denna kväll, då hon är i Thailand med sin familj för en thaimout. In och läs på hennes blogg Resfredag!


Här kan du läsa mer om Travel Massive och deras nya Marketplace! 
Läs också om
Travel Concept Solution som Simon Lewis berättade om under kvällen.

Vi ses igen på nästa Travel Massive.
Tills vidare får vi fortsätta njuta av varandras bloggar. Och det hoppas jag att du som läsare också gör.

Enjoy!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
8 years ago

Ja, det är en fantastisk möjlighet både till inspiration och utbyten av erfarenheter och tips. Men framför allt är det ett underbart sällskap! Du kanske får starta ett nätverk i Norge också? 🙂

Renates Reiser
8 years ago

For et flott initiativ! Virker som en super mulighet til å bli kjent med andre reisebloggere, knytte kontakter og samarbeid. Slike samlinger skulle man hatt i Norge også :p

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Nej, det är inte lätt att undvika just det vi inte tål. Det finns ju i princip allt. Utom ägg då … 😉

Ja, visst är det underbart att träffa alla dessa likasinnade live. Instämmer även i det sistnämnda: Verkligen kul med vår extratid tillsammans. Nu går tiden fort till juni!

Eva - People in the Street

Nja, just maten var kanske inte det bästa för känsliga magar som våra är 😉

Men annars en lyckad träff där jag fick möjlighet att träffa många "live" för första gången. Extra plus att jag hann träffa dig lite mer, nu blir det inte så länge tills vi ses nästa gång som tur är!