Välkommen till min nya reseblogg!


Äntligen är det dags! Min nya sajt är på plats, där New York-bloggen och min allmänna reseblogg gått samman. Varmt välkommen!

Är du också förälskad i New York? Eller föredrar du andra platser i världen, både nära och fjärran? Nu behöver du inte längre läsa två olika resebloggar av mig.

En blogg om New York och resor till övriga världen

På den här nya sajten finns både New York-bloggen, New York – My Bite of the Big Apple, och resebloggen Other Bites of the World (före detta Travel on a Cloud).

Bloggarna är uppdelade i varsin huvudkategori, så du enkelt ska kunna hitta det du söker. Deras flöde är dock gemensamt, så oavsett vilken blogg du befinner dig på kan du navigera dig framåt och bakåt i kronologisk ordning.

Två resebloggar har blivit en

Att importera två bloggar till samma sajt är förstås ett stort arbete. Det ska medges att det var lite nervöst: Blogginlägg från sju års tid skulle bevaras, inklusive bilder och kommentarer. Men det gick!

Ett stort tack och en eloge till min vän och kollega Camilla Weggeman på C-BraReklam, som utfört detta uppdrag. Hon har samtidigt designat och byggt den nya webbplatsen. Jag är nöjd och fylld av inspiration till fortsatt bloggande.

Gamla inlägg ska redigeras

Framöver väntar fortsatt jobb med att fixa till gamla inlägg. Jag har kommit en bit på vägen, men mycket återstår förstås när det gäller formatering, länkar och rensning av gammal kod. Men jag kör i gång ändå. Så här är det ju när man byter plattform; man får ta lite i taget.

Jag kommer även att jobba vidare med sidorna som innehåller kontaktuppgifter och information om samarbete.

Så här följer du den här resebloggen

Obs, vill du följa bloggen på Bloglovin’, så gäller nu den här sidan. Jag kommer att radera de övriga konton som ligger där. Du kan också prenumerera via RSS-flöde, se länk här intill.

Vem är jag, TravelAnna?

Är du en ny läsare och nyfiken på vem jag är? Läs mer här.

Återigen varmt välkommen till min nya sajt!
Anna Ström Åhlén, alias TravelAnna

PS. Håll utkik, den första rapporten från New York-resan är också på gång.


Foton från New York, Warszawa och Stora Karlsö. Alla foton på sajten är av mig om inte annat anges.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fantasy Dining
6 years ago

Vad kul Anna och så himla bra det blev 🙂

Helena - Oh darling, let's be adventurers

Så himla roligt att den nya bloggen äntligen är live! Den är SÅÅ fin!! 🙂

Camilla Weggeman
6 years ago

Tack för omnämnandet, det har varit så roligt och inspirerande att få jobba med dina fantastiska bloggar. Detta kommer att sluta med att jag tar med mig hela min familj på en New York-resa så snart som möjligt, tror jag.

Cathinka - På vift!
6 years ago

Grattis Anna och så snyggt det blev!

FlyingDryden
6 years ago

Vilket härligt lyft Anna! Grattis! 😀

Emna, Sol som sol?
6 years ago

Gratulerar! Det här blir jättebra, enklare att hålla reda på för oss alla.

FREEDOMtravel
6 years ago

Supersnyggt och proffsigt! Helt rätt gjort! Har klickat i att jag följer på Bloglovin nu 🙂

Fredrik
Fredrik
6 years ago

Åh det här blev ju väldigt bra! Kommer fortsätta läsa dina utmärkta inlägg och tips!

Ann-Louise
6 years ago

Så fint det blev!

Fantasiresor
6 years ago

Hurra, grattis till ny-gamla bloggen! Vad fint det blev! (Och förstår att det ligger mycket jobb bakom, pust…)

marina
6 years ago

Va kul! Det ska bli spännande att hoppa på det nya tåget från start!

Christine - 29°
6 years ago

Så kul! Och en otroligt fin sida du skapat! 🙂