Barnes & Noble – bokhandel i New York

Barnes & Noble books

Missa inte ett besök på en gedigen bokhandel när du är i New York. Kläder och skor i all ära men nog behöver också själen sitt.

Som bokälskare är jag i sjunde himlen när jag besöker bokhandeln Barnes & Noble. Här finns i princip allt. Butiken innehåller också långt mer än bara böcker, som brukligt är i moderna bokaffärer. Botanisera bland doftljus, tvålar, papper, pennor – och läsplattor!

Barnes & Noble

Att strosa runt bland avdelningarna på Barnes & Noble är en ren njutning och en sysselsättning som kan (och ska) ta tid.

Barnes & Noble är inte minst den perfekta presentbutiken för dig som är ute efter gåvor åt tjocka släkten. Här får alla sitt lystmäte. Med dagens dollarkurs blir du inte heller ruinerad.

Barnes & Noble bookstore

I min egen presentkorg hamnade bland annat ett vackert passfodral i skinn med en världskarta på. (Varför köpte jag inget sådant åt mig själv? Det får bli nästa gång.)

Till mig själv inhandlade jag en vacker fotobok om New York förr och nu. Fascinerande bilder att förlora sig i, när längtan tillbaka blir för svår.

En pläd med citat pryder numera också mitt kontor på Falkblick Kommunikation AB.

Barnes & Noble book and blanket

Falkblick Kommunikation office

Här hittar du Barnes & Noble i New York.

Happy shopping!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
10 years ago

Inte direkt oväntat, Eva! 😉 The Strand, åh! Jag tänker göra detsamma i höst. Ser fram emot att se fler bilder från er senaste resa. 🙂

Eva
Eva
10 years ago

Åh! Jag älskar också Barnes & Noble… (oväntat..;)?)
Förra veckan smekte jag böckerna på The Strand efter Broadway (vid 12th St). Två gånger 😀

Anna Ström Åhlén
10 years ago

Verkligen tråkigt! Jag var senast på det vid Broadway (Upper West Side). Hoppas det är kvar.

Jag kikade på din blogg – mycket intressant! Skulle gärna intervjua dig för bloggen, om du vill. Mejla gärna din e-postadress, så kan jag berätta mer. Min adress hittar du under "Om mig" här på sidan.

Hoppas vi hörs och ses!

Trillingnöten
10 years ago

Det tråkiga är att så många BN har fått stänga ned! Bland annat mitt favorithak vid Lincoln Center. Vilken besvikelse det var! Jag älskar BN och går gärna dit. Finns allt där 🙂