Bloggevent med Travellink på Sheraton Hotel i Stockholm

Mängder av reseinspiration och trevligt mingel bjöd Travellink in till, torsdagen den 26 november. Då var det stor resebloggarträff på Sheraton i Stockholm. Vi fick också smaka på lockande resmål i Italien, Lettland och Tjeckien – både genom tips och lokala delikatesser.

Under Travellinks bloggträff fick vi resebloggare träffa italienska, tjeckiska och lettiska turistbyrån. De hade laddat med information för alla sinnen: både genom muntliga och visuella presentationer – och inte minst för smaklökarna.

På olika bord runt om i lokalen fanns resmålen representerade: Italien, Lettland och Tjeckien. Här fick vi bokstavligen smaka på länderna, genom snacks, smårätter, choklad samt både italienskt och tjeckiskt vin!

Eventet bjöd på fantastiska tillfällen att träffa och utbyta erfarenheter med andra resebloggare, både ”gamla bekanta” och nya för min egen del. Det är alltid lika underbart att träffa människorna bakom dessa inspirerande bloggar.

Ett smart system var att gästerna fick rotera och byta bord flera gånger under kvällen – både för att göra nya bekantskaper och för att smaka på de olika värdländernas specialiteter.

Vi fick så lyssna till några kortare föreläsningar med bildspel och film, från italienska Le Marche och Cormayeur samt Lettland och Tjeckien.

Lettiska Riga har jag besökt förut, en verkligt sevärd stad med ståtlig arkitektur. Hit är det enkelt att komma, både till sjöss och via flyg – och jag skulle gärna återvända.

Även Tjeckien har jag besökt, både Prag och den lilla sagostaden Cesky Krumlov. Prag är en av mina favoritstäder och den kan du läsa mer om här på Travel on a Cloud, då jag och familjen firade jul där förra året.

Italien är ett land jag länge tänkt återvända till. Tidigare har jag besökt Florens, Milano, Venedig, Rom, Gardasjön och Brindisi. Men nu väcktes nyfikenheten på två nya resmål: Le Marche och Cormayeur. (Läs mer via länkarna ovan.) Italienska är för övrigt (i mitt tycke) världens vackraste språk.

Stort tack till Travellink, Sheraton och de turistbyråer som deltog. Likaså till alla fantastiska resebloggare, som inspirerar både IRL och via era bloggar! Ser redan fram emot nästa träff.

Grattis också till de bloggare som vann priser på eventet: Lola Akinmade-Åkerström, Annika Myhre, Sofia Zetterqvist och Christian Muda (bilden ovan).

Läs mer om Travellinks bloggevent hos fler resebloggare: Katarina Wohlfart (som också lyckats fånga varje bloggare på bild), Dryden – Traveler’s Edition, Towis – Come Fly With Me, Liniz – resor, barn & livsstil, Fantasiresor och Freedomtravel. Är ni fler? Kommentera nedan så fyller jag på listan!

Enjoy!

PS. Välkommen att även följa den här resebloggen Facebook! På mitt Instagramkonto finns bilder både från New York och andra resmål.

Samtliga foton: Anna Ström Åhlén.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
8 years ago

Jätteroligt att du vann! Ja, det är så kul att ses. Man får verkligen mersmak – både på fler träffar och fler resor! 🙂

Aniika
8 years ago

Tack för grattis! Så himla kul att ses på dessa mingel – äntligen händer det grejer i resebloggsbranschen också!

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Tack detsamma, Sofia! Lite avis på dig som gått kurs i italienska. 🙂

Fantasiresor
8 years ago

Kul att se dig! Håller heeeelt med dig om att italienska är världens vackraste språk!