Intervju med mig om New York hos Matochresebloggen

Statue of Liberty New York

Vilken är mitt bästa restaurangminne från New York? Vilken takbar är min favorit och varför älskar jag New York? Det är några av de frågor jag svarar på i en intervju i dag. Jag har nämligen äran att vara dagens sommargäst på Matochresebloggen.

Matochresebloggen är en blogg med fokus på mat, dryck och resor. Med andra ord en blogg helt i min smak! Du som följer mig vet ju hur viktig maten är på mina resor.

Christian Muda som driver Matochresebloggen har jag delat flera roliga och spännande upplevelser med, bland annat på en resa till Ungern.

Under sommaren intervjuar han andra resebloggare på sin blogg, där jag alltså har äran att vara dagens sommargäst. Stort tack för det!

Här kan du läsa intervjun med mig om New York på Matochresebloggen.

Enjoy!

Bild lånad från Matochresebloggen.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
6 years ago

Tack så mycket för din fina kommentar! (Konstigt att den förra försvann.) Åh, vad glad jag blir. Det är ju just det som är målet: att skriva så läsaren blir riktigt inspirerad.

Mycket bra idé att satsa på de hemliga barerna. Det är ju en sysselsättning som passar dig helt perfekt, och även du kommer att beskriva dem så lockande! 🙂

Fantasy Dining
6 years ago

Oj min förra kommentar jag skickade från mobilen försvann nog. Jag skrev att jag tycker du beskriver NY så himla bra och när man läser detta vill man ju bara dit. Nästa gång ska jag verkligen satsa på att besöka så många hemliga barer som möjligt 🙂

Anna Ström Åhlén
6 years ago

Vad härligt att du också gillar Luke's Lobster. En riktig klassiker och favorit. Blev så glad när de introducerade glutenfritt bröd häromåret också.

River Café känner jag till men det har inte blivit något besök där än. Du beskriver det så härligt så kanske är det dags snart … 🙂 Tack för påminnelsen!

Anna Ström Åhlén
6 years ago

Tack, vad roligt att du vill läsa, Ditte. Det är verkligen härligt att få dela med sig av kärleken till New York och att det finns så många andra som känner detsamma (eller nästan åtminstone, haha, jag är ju rätt nördig).

Ja, restauranger kommer ju och går. Men det är rätt häftigt att vissa är bestående sedan "urminnes tider". Ja, Osyter Bar finns kvar och den har jag faktiskt ännu inte besökt (har bara gått förbi). Det får absolut bli ett besök där framöver, kanske redan i höst!

Stor kram

Ditte
6 years ago

Vad roligt! KLart jag ska in och läsa intervjun med dig. N.Y. är ju din stad och var en gång för länge sen min. Vad gäller restauranger har jag nog idag väldigt dålig koll för det kommer ständigt nya. Men jag antecknar inför ev. kommande resa. Tror i alla fall att Oyster bar på G.C. finns kvar.
Stor kram!

Anonym
Anonym
6 years ago

Lukes Lobster håller jag helt med om, såååå gott. Sen måste du pröva på River Café kvällstid. Fantastisk mat, fantastisk upplevelse att sitta och se Manhattan tändas upp. Dyrt, ja nästan svindyrt kan man säga men you only live once och är man i NY så bara måste man dit. Vi har varit 5-6 ggr i NY och varit där varje gång. Lika beroende framkallande som Lukes Lobster 🙂

Yvonne