Mest inspirerande New York-bloggare – vinst i Supersavertravels Travel Blog Awards 2012


Nu är vinnarna korade i Supersavertravels Travel Blog Awards 2012. Det är med stor glädje jag har fått veta att jag är en av dem!

Jag vann kategorin ”Mest inspirerande New York-bloggare”. Helt fantastiskt roligt – och än så länge lite overkligt.

Här finns en intervju med mig om bloggen, vinsten och mina framtidsplaner. Du kan också läsa mera om själva tävlingen Travel Blog Awards 2012 på Supersavertravels webbplats. Där presenteras också de andra vinnarna.

New York är min stora passion och därför känns vinsten extra fantastisk. I vår bär det iväg till New York igen, och fram till dess fortsätter jag fylla bloggen med inspiration. Ambitionen är inte att göra en kartläggning av allt man kan se och göra i New York. Däremot vill jag fortsätta inspirera alla, vars hjärtan också klappar lite extra för the Big Apple.

Hur ska du packa när du ska resa till New YorkHur var det i New York förr? Vilka hemligheter sitter julgranen vid Rockefeller Center inne med? Och vad passar bra, när du är sugen på en film om New York? Sådant kommer jag att fortsätta skriva om. Givetvis blandat med just mina bästa restaurangtips och andra ”äppelbitar”. Häng med!

Tusen tack till alla som har röstat och spritt länken till min blogg om New York. Ni är guld värda! Jag vill också hälsa alla nya läsare välkomna. Mer inspiration följer inom kort.

Stay tuned!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
11 years ago

Tack, snälla Eva!

Dina ord värmer verkligen. Samtidigt vill jag passa på att tipsa andra om DIN fantastiska reseblogg, både vad gäller tipsen och fotona.

Kram

Anna Ström Åhlén
11 years ago

Hej Rosita!

Välkommen hit och varmt tackt för dina fina ord. Jag har också tre barn men har mest hållit mig till Grekland och Mallorca med dem. New York blir det minst en gång per år (dock utan barn) 🙂

Jag ser fram emot att följa dig i sociala medier för inspiration och tips! Du är också en värdig vinnare.

Varmt grattis!

Rosita
11 years ago

Grattis Anna!! Jag älskar att läsa om New York. Gjorde mitt premiärbesök i världens bästa stad (!) så sent som i mars 2012 och drömmer "jämt" om att återvända. Men jag har ju tre barn och det är inte "bara att" sticka till New York då 😉 Men fler besök ska det absolut bli! Intill det blir möjligt gör jag närmare cityresor, under mars månad gör jag inte inte mindre än 3 (!) resor. Hos "Rosita reser" kan du snart följa med till Istanbul, Rom och Berlin 🙂 HÄR kommer jag tanka New York-inspiration att drömma om världens bästa stad… Read more »

Anna Ström Åhlén
11 years ago

Tack och välkommen hit! Jag tittade på din blogg också. Vad spännande med husbil! Jag ska läsa mer med intresse.

Freedomtravel
11 years ago

Grattis! Jag har aldrig varit i New York, men får kika in här för inspiration! 🙂

Eva
Eva
11 years ago

Grattis igen! Jag är jätteglad att du vann, din blogg är verkligen toppen 🙂

Kram Eva

http://www.peopleinthestreet.blogg.se