New York-bloggen är en av Resias favoritbloggar!

Resia tipsar om sina favoriter bland svenska resebloggar – och den här New York-bloggen är en av dem! Välkommen att läsa mer om alla inspirerande resebloggar på listan. 

Det är Hallins reseblogg hos Resia som gjort en lista med favoritbloggar. Här finns mängder av tips och inspiration, som täcker allt från sol och bad till storstäder, träning, äventyr och resedrömmar.

Den här bloggen, New York – My Bite of the Big Apple, finns också med, till min stora glädje. Det är ju målet med bloggen: att inspirera alla vars hjärtan klappar lite extra för det stora äpplet. Oavsett om man aldrig varit där eller reser dit så ofta man kan.

Förutom min New York-blogg finns de här bloggarna med på Resias lista: Freedom Travel, Resfredag, Scottish Moments, Bara brittiskt, Äntligen vilse (före detta Katharina Wohlfart), Livet från den ljusa sidan, Discovering the Planet, a Lady & a Tramp, Fantasiresor och Ladies Abroad 

Här kan du läsa hela inlägget hos Hallins reseblogg. För övrigt en mycket matnyttig blogg med flera inlägg av gästbloggare. Även jag har gästbloggat där, men då om två pärlor i Kroatien.

Bilder från några av Resias favoritbloggar. Collage lånat av: Livet från den ljusa 

Det händer mycket inom resebloggarbranschen nu, det är vi många som märker. Resebloggarna uppmärksammas allt mer, som den fantastiska källa de är till både fakta och inspiration om resor. Och –  inte minst – som goda ambassadörer för reseföretag och turistbyråer.

Förutom en stor passion ligger det ju också mycket hårt arbete bakom resebloggandet, i allt från idéer till skrivande, fotografering och bildredigering. Ju högre resebloggarnas insatser kan värderas, desto större förutsättningar får vi alla att fortsätta med det vi gör.

Slutligen ett stort tack till alla läsare och bloggkollegor, även de som inte nämns här. En lista över alla svenska resebloggar finns här. Som jag skriver på min nya, allmänna reseblogg Travel on a Cloud: ”Ingen resa är för liten, ingen dröm är för stor.”

Enjoy!

PS. Välkommen att följa New York-bloggen även på Facebook och Instagram!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
8 years ago

Tusen tack, Renate! 🙂 Det var förresten mycket intressant att läsa intervjun med dig hos FREEDOMtravel.

Renates Reiser
8 years ago

Imponerende! Grattis 😀

Anonym
Anonym
7 years ago

Hej Anna !
Roligt att läsa din blogg om NY ��. Vi är 5 personer som ska dit i april och bla fira makens 50 årsdag. Har du ngr tips på ngn takbar i Manhattan runt Madison ave. Tack än en gång för trevlig läsning / Lotta

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Tack så mycket, Margareta! Visst är det så. Så mycket fantastisk inspiration det finns, inte minst på din blogg också så klart!

Hallin på Resias blogg

Så fint du har skrivit Anna. Vi är alla värda lite bloggkärlek tycker jag. Tänk så mycket inspiration det finns samlat i alla bloggar som skrivs. Det är så roligt!

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Tack så mycket, Lena! Ja, visst finns det – och där har din blogg också en självklar plats!

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Tack så mycket, vad roligt att höra! Jag håller helt med – det finns så många bra resebloggar. Och detsamma till DIG får jag säga!

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Tack så mycket, Helena! Kul att du gillade inlägget också. Ja, resebloggarna är en riktigt skatt, så även din så klart. 🙂

lenaiwales
8 years ago

Grattis! Visst finns det många bra resebloggar.

Scottish Moments
8 years ago

Det finns såå många härliga resbloggar, och resebloggare förstås. Den här bloggen är en av favoriterna 🙂 men det är många som ska ha en eloge för sitt arbete. Tack så mycket för omnämnandet och keep up the good work!

Helena
8 years ago

Va härligt att du kom med på listan! 🙂 Och jättebra inlägg det där, jag håller också med om att jag när jag vill läsa om ett resmål så letar jag också information på resebloggar.

Anna Ström Åhlén
8 years ago

Stort tack och detsamma till dig, Lisa! Visst är det så, resebloggarna är en helt ovärderlig källa till både information och inspiration. 🙂

livetfrandenljusasidan se

Jag håller med om allt du skriver, och jag kan bara se till mig själv – vill jag läsa det allra mest intressanta om ett resmål är det till resebloggarna jag vänder mig.
Keep up the good work! 🙂