Välkommen till en blogg om New York med alla resetips du behöver!

Drömmer du om att resa till New York eller är du redan New York-nörd? Välkommen hit till denna prisbelönta reseblogg! 

Här kan du frossa i hundratals tips om New York och andra delar av världen, allt från paradisöar i Sverige till regnskogen i Malaysia.

Vill du få de bästa packningstipsen, slippa jetlag, hitta hemligheterna utanför turiststråken? Plus få ett och annat gott skratt och (kanske) modet att resa ensam, äta extra gott och hur billigt som helst?

”No trip is too small, no dream is too big!”

Nyfiken på vem som står bakom bloggen? Läs mer under Om mig och bloggen. Kanske väntar en och annan kul överraskning kring vad jag gör och gjort genom åren … 🙂

Enjoy!

PS. Just nu är det lite paus kring nya reserapporter på bloggen, men här kommer ett par lästips under tiden:

Saker att se, göra och uppleva i New York

Så packar du för en höstresa till New York

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tony
Tony
1 year ago

10 år med briljanta tips från New York! Tack för ett gediget arbete och önskar dig allt gott!

Johnny
Johnny
1 year ago

Hej Anna! Upptäckte din blogg i dag och har lagt hela kvällen på att gå genom det mesta. Inte konstigt att du fått en massa priser för ditt arbete. 🙂 Men vad har hänt de två sista åren? Inte mycket nytt. Det jag reagerar på är väl allt som har med priser och vår fantastiskt låga värdering på kronan som gör att alla äldre inlägg blir inaktuella. (Ja, vad ska du göra åt det? Inte ditt fel 😉 Men hur som helst, vad är dina planer för framtiden? Är det bara Covid som gör att det har pausats lite? Kommer… Read more »

Hans
Hans
1 year ago

Hej Anna,
tack för boktipset ”Rules of Civilty” skriven av Amor Towles. Läste precis ut den som stämningshöjare inför min New York-resa nästa vecka. Ser fram emot att möta våren i New York och se körsbärsträden blomma i Central Park. Tack för alla tips.

Mvh
Hans