NYC Law Students – congratulations!

Plötsligt kommer de emot mig. I lila, svepande dräkter går de, med snabba steg längs Broadway. Det är NYC Law Students, nybakade och klara för en ljusnande framtid. Men inte var som helst, utan i staden där allt är möjligt: New York.

Ser det bra ut? Det gäller att vara till sin fördel, som representant för New York University School of Law. En hjälpande hand är på sin plats.

Trots köandets snigelfart behåller alla sitt lugn, allt medan jag själv med raska steg går söderut. Neråt mot Lincoln Center, för nya shoppingäventyr.

En gång, för länge sedan, var det min tur. Då var jag nybakad lärare anno 1988! Föga anade jag då, att jag år 2013 skulle driva eget företag, som copywriter och kommunikatör. Föga anade jag, att jag skulle vara handlöst förälskad i New York!

Life is a journey!

Anna Ström Åhlén college graduation
New York-bloggaren Anna Ström Åhlén, anno 1988. Foto: privat.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments