Paus för resan min New York-blogg fick i pris

Min utsikt häromdagen var inte skyskrapor i New York utan en helt annan: Petronas Twin Towers i Kuala Lumpur! Det är nämligen nu jag använder priset New York-bloggen fick som Best Travel Guide Blog 2016 av Travellink.

Det var förra våren på ett resebloggarevent som Travelink hade prisutdelning. Olika resebloggar uppmärksammades och min New York-blogg kammade hem det hedervärda priset Best Travel Guide Blog 2016.

Priset var en resa tur och retur vart jag ville i hela världen med Qatar Airways. Ett riktigt drömpris! Efter en del funderande fattade jag mitt beslut: Jag valde att resa till Malaysia.

I Malaysia besöker jag Kuala Lumpur, Kuala Sepetang, Penang och Pangkor Laut Resort. På på min andra reseblogg Travel on a Cloud har jag berättat mer om Malaysiaresan. Välkommen dit för att läsa mer efter min hemkomst.

Under själva Malaysiaresan kan du följa migInstagram och på Facebooksidan för Travel on a Cloud.

Nog är det nästan lite New York-känsla över bilden ovan? Den är tagen från just mitt hotellrum i Kuala Lumpur. Fast detta är så klart Asien, något mycket annorlunda och en helt ny upplevelse för mig.

Du som ändå hellre vill läsa om New York, kan ta en titt på några av mina tidigare inlägg:

Möt Annika som hade sitt bröllop i New York

Jazz Age Lawn Party – 20-talsevent varje sommar i New York

Fem frågor om New York du kanske inte visste svaret på

Sugar Hill Market – boutiquemarknad i Harlem

Enjoy!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
7 years ago

Stort tack för det! 🙂

Aaa
Aaa
7 years ago

Grattis!!!