Pausmusik och Amazing Day

Tycker du att det varit lite tyst här? Travel-Anna alias Falkblick-Anna har haft minst sagt fullt upp. Men pausmusik på bloggen betyder fler upplevelser i verkliga livet. I morgon blir det Coldplay på Ullevi! 

Det händer mycket nu, som det ofta gör före semestern. Du som läste mitt förra inlägg med ”20 frågor till en resebloggare” vet redan vad jag gör till vardags. För då är det minsann inte alltid resor som gäller.

Senaste veckorna har varit otroligt hektiska i mitt eget företag, Falkblick Kommunikation. Men jag kan se tillbaka på ett mycket bra första halvår av 2017. Jag har sagt det förr och säger det igen: Jag älskar mitt jobb som copywriter och kommunikatör!

Men lika mycket älskar jag ju att resa. Det närmaste jag kom resande förra veckan har dock ”bara” varit ett par turer till Stockholm. Den första till Nordic Travel Blog Summer Party, som jag kommer att skriva mer om framöver. Kan bara nämna att det innehöll allt från att dansa små grodorna runt en lyktstolpe till att smida planer med andra trevliga resebloggare.

Sedan var jag med om en högst ofrivillig resa, veckans andra. På grund av kabelbrand söder om Stockholm, tog det 3,5 timmar i stället för en att ta sig till Strängnäs. Lite sightseeing i Västerås, Eskilstuna och på en perrong med icke serviceinriktad personal, det blev jag bjuden på. (”Va, ska du till Strängnäs, då kan du väl åka tillbaka till Västerås igen?”*Röker lugnt vidare och blåser på mig.*)

I skrivande stund är jag dock på en ny resa: i Göteborg. Jag sitter på ett hotellrum och skriver med blåsten vinande utanför fönstret. Intill snusar ene sonen (alltså sover), medan den andre är på Landvetter och möter den tredje som varit i Paris …

I morgon blir det en Amazing Day på flera sätt: besök hos min käre far (med födelsedagsfirande av honom i efterskott) och på kvällen en konsert. Men inte vilken som helst, utan Coldplay på Ullevi.

Jag lämnar er därför med lite ”pausmusik”: Just Amazing Day med Coldplay.

Enjoy!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
7 years ago

Tack så mycket, Ditte! Jag hade en bra helg i Göteborg men väldigt intensiv. Tiden går ju så fort. Konserten var fantastisk, trots blåst och piskande regn.

Ja, oförskämd personal kan man vara utan när man dessutom drabbas av sjuka förseningar. Får se om jag orkar ta tag i saken och skriva ett brev …

Jag berättar snart mer om både konserten och resebloggarträffen (som du förstås redan läst om hos mina kollegor). Visst var det otur att du var i Spanien just då men vi hoppas på nästa gång.

Stor kram till dig!

Ditte
7 years ago

Vilken upplevelse att se och höra Coldplay på Ullevi! Jätteroligt! Hoppas du berättar mer senare.
Trist att jag missade Travelblog Partyt på Sheraton, men jag var i Spanien. Hade varit så roligt att ses. Men nästa gång…
Trist med denna ofrivilliga sighttseeing och dessutom oförskämd personal. GRRRR…

Vet ju att du har mycket om dig och vet ju också att du tycker om ditt jobb och mycket jobb betyder också utveckling på olika sätt.
Önskar er alla nu en härlig helg i Göteborg.
Stor kram!