Star Struck Vintage Clothing – shoppa vintage i West Village

Letar du efter kläder från 1930- till 1980-talet? Välbevarade kläder som kanske inte ens är använda? Då ska du bege dig till West Village.

Hos Star Struck Vintage Clothing kommer du att fynda. Inte nog med att butiken är mycket välsorterad. Servicen och bemötandet är också tipptopp. Titta noggrant på översta bilden så får du ett hum …

Den här butiken är familjeägd och öppnade dörrarna år 1980. Redan från start har man månat om sitt kundbemötande och ett stort engagemang – något som undertecknad kan intyga.

Det speciella med Star Struck Vintage Clothing är att du hittar kläder som faktiskt inte tillverkas längre: gamla polisläderjackor (!), t-shirtar från olika konserter och vackra 50-talsklänningar.

Behöver du en fluga, en slips eller ett läderbälte? Inga problem. Här finns alla varianter, från många epoker. Precis som boots, hattar, barnkläder och smycken. En guldgruva för samlaren!

Hösten 2015 är som bekant 70-talsmodet tillbaka igen. Varför köpa dussinvaror på de stora kedjorna när du kan få tag i ”the real stuff”, givetvis i gabardin eller polyester? Har du tur sitter till och med originalprislappen kvar – och plagget är aldrig använt.

Star Struck Vintage Clothing passar förstås extra bra om du är ute efter kläder till en maskerad med tidstema. Särskilt ett visst gardenparty, som går av stapeln i New York varje år. I kommande blogginlägg får du veta mer …

Enjoy!

PS. Vill du ha proffsråd kring konsten att shoppa vintage i New York? Titta på filmen här.


Följ även bloggen på Facebook
för fler New York-tips!

Samtliga foton: Anna Ström Åhlén.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
8 years ago

Ja, där finns säkerligen något för alla! 🙂

www.marvelicious.blogg.se

Så häftigt, skulle nog gilla den butiken! 🙂