OMG – billiga märkesjeans i New York!

Foto: Jillian.

Önskar du ett par perfekta jeans, av märkena Levi’s eller Calvin Klein? Riktiga kvalitetsjeans som sitter som en smäck, och ändå riktigt billiga? Då ska du passa på när du är i New York. Gör plats i resväskan, för här kan du fynda jeans till rena drömpriserna.

På OMG The Jeans Store finns märkesjeans, så prisvärda att du definitivt kommer att utbrista just: ”OMG!”. Här kan du lätt utöka garderoben med tre par jeans till priset av ett par svenska.

 

Själv shoppade jag på OMG i SoHo, där jag blev lycklig ägare till ett par Calvin Klein. Min enda sorg är att jag inte passade på att köpa fler par. Men det gällde att tänka på väskans eventuella övervikt. Dock blir det fler inköp under nästa New York-resa!

En liten varning ska dock utfärdas. När jag kom ”hem” till mitt boende efter köpet och skulle klippa bort etiketterna upptäckte jag ett jack i jeansen! Tydligen hade jag råkat få ett så kallat måndagsexemplar. Jag gick självklart tillbaka och det var inga som helst problem att byta. Men jag hade nog inte känt mig lika glad, om jag upptäckt detta först hemma i Sverige.

 

Ett råd är alltså: Kolla alltid plaggen du köper medan du fortfarande är kvar i New York. Det är inte svårt att lämna tillbaka det som är uppenbart skadat. Vem vill riskera att bli stämd? Men det är onekligen svårare att göra från Sverige.

Personalen var i alla fall mycket trevlig och hjälpsam. Har du inte koll på rätt storlek, så får du det snart. Och då blir det så mycket enklare att fortsätta shoppa – inte bara åt dig själv utan även åt andra om de inte är med nästa gång.

OMG The Jeans Store finns på flera ställen i New York.

***Uppdatering: Sedan detta inlägg skrevs har jag handlat många gånger på OMG och aldrig någonsin råkat ut för några fler måndagsexemplar. Perfekt service och mycket prisvärda jeans!***

Enjoy!

Foton: Anna Ström Åhlén, om inte annat anges.

PS. Du gillar väl den här New York-bloggen på Facebook? Välkommen!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
9 years ago

Ja, USA är verkligen uppbyggt kring bilen. Men i New York går det bra ändå. 🙂

Pregnant Backpacker
9 years ago

sv: jaa! Jag har ju inget körkort heller så skulle ju va väldigt skönt att slippa behöva bil! haha 🙂