Nominerad till Årets lokala expert i resebloggartävling! Vill du rösta på mig?

”En resebloggare som lär känna sitt resmål på djupet och som hjälper dig att hitta de lokala guldkornen.” Tycker du att det stämmer på mig och min New York-blogg? Då får du gärna rösta på mig! Jag är nämligen med i en resebloggartävling och nominerad till ”Årets lokala expert”

Det är Apollo som ordnar en resebloggartävling, för att utse Årets reseinspiratör. Här finns tre kategorier: Årets livsnjutare, Årets upptäckare och Årets lokala expert.

Jag kan bli Årets lokala expert, med min blogg om New York

Jag är nominerad i kategorin Årets lokala expert, genom min New York-blogg som jag ”lagt ner min själ” i ända sedan 2011. Jag kan ju bara inte få nog av denna underbara stad! Att inspirera andra med min stora kärlek till New York, det är min drivkraft.

Fram till och med 9 juni kan du rösta på min New York-blogg. Ett enkelt klick är allt som behövs. De fem resebloggar som har flest röster går sedan vidare till final. Då blir det ytterligare en omröstning, där juryn väljer en vinnare bland de tre bloggar som fått flest röster.

Vill du rösta på mig i Apollos resebloggartävling? Rösta HÄR!

Tusen tack på förhand!

PS. Vill du läsa om min sommarresa till New York och mina andra resplaner, så kika in på bloggens andra halva ”Other Bites of the World”.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ditte Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ditte
Guest

Jadå! Givetvis! Har redan röstar och håller alla tummar hårt för dig.
Stor kram!