Bloggpaus på grund av tidsbrist!

Nu är det officiellt, det du kanske redan anat. Jag behöver pausa mina bloggar en tid framöver. Orsaken? Svar: enormt mycket att göra i mitt företag. Jätteroligt, men tiden täcker inte till!

Sedan 2008 driver jag ett eget företag, som copywriter, språkkonsult och kommunikatör. Du som läst här förut vet redan detta. Är du ny läsare här? Vad kul! Här kan du läsa mer om min spännande resa från skrivande sexåring till egen företagare. Vill du veta mer om mig och den här resebloggen, kan du läsa här.

Företaget går jättebra. Hurra för det, så klart! Nu under hösten har beläggningen dessutom varit extra hög och jag har haft glädjen att samverka med både nya samarbetspartner och kunder. Jag har verkligen världens roligaste jobb och det är aldrig tråkigt med måndagar.

Men nu måste jag inse min begränsning, så jag pausar bloggen. Både den här resebloggen och min språkblogg har ju redan gått på halvfart en längre tid, så det är kanske ingen överraskning.

När jag är tillbaka har jag så enormt mycket jag vill skriva och berätta om men det går inte ihop sig rent praktiskt just nu. Vi vill väl ha en fungerande TravelAnna även framöver, eller hur? Det vill i alla fall jag.

Tills vidare: Läs gamla inlägg, som det finns hundratals av i bloggens olika kategorier. Läs om New York, flera länder i Europa och om mitt livs bästa resa: till Malaysia. Men även om svenska resmål, häftiga temaresor, konserter och event. Läs också mina tankar om livet, allmän reseinspiration och resetips plus roliga frågelistor jag sammanställt genom åren. Kort sagt: Håll till godo med den befintliga bloggskatten medan jag samlar guld för att bygga på den! 🙂

Hur länge är det bloggpaus? Svaret är att jag inte vet. Men i alla fall till och med julledigheten. Kanske blir det så att andan faller på och jag får ett ryck och skriver. Om du prenumererar på nya inlägg får du aviseringar då.

Varmt välkommen och tack för din förståelse! Njut av livet och den kommande julen.

TravelAnna (aka Anna Ström Åhlén)

PS. Tyvärr hinner jag inte heller läsa och kommentera på andra bloggar för närvarande, hur gärna jag än skulle vilja. Men det kommer! Är så glad för all inspiration som ni andra ger.

Foto: CapDfrawy.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann
Ann
3 years ago

Åh vad roligt, grattis!

Eva - People in the Street

Jag är så glad för din skull att företaget går så bra! Såklart vill även jag ha en fungerande TravelAnna och det låterklokt att du tar en paus. Jag ser fram emot kommande inlägg när de väl kommer 🙂

Kram på dig!

FREEDOMtravel
3 years ago

Vad kul att det går bra med företaget! Kanske är inte resebloggande det roligaste just nu. Vi ser förstås fram emot när du kommer tillbaka, men gör det när du själv känner för det. Kanske hörs vi på annat sätt under tiden! Ha det fint! Kramar

Emma, Sol som sol?
3 years ago

Underbart att höra att det går bra för företag, inte bara det motsatta. Så varmt grattis till det! Har full förståelse för att du inte hinner med, jag är i samma sits men då som anställd. Hinner inte skriva allt jag så gärna skulle vilja skriva om, saker jag funderar över när jag lagar middag, annat jag vill berätta om eller informera. Ligger så mycket efter.

Egentligen kanske man skulle ta paus men eftersom jag inte skriver på jobbet så skulle jag inte få något skrivutlopp.

Nåväl. Jag ser när du kommer tillbaka. Önskar dig en underbar jul!

Lena i Wales och Spanien

Vad roligt att företaget går bra! Lycka till!
Tyvärr kan man ju inte göra allt på en gång, så förstår att du behöver en liten bloggpaus. Meddela när du är tillbaka igen.
Till dess vill jag önska dig en God Jul🎅🌲.
(om du har tid, så finns det en julvideohälsning på min blogg).
Stora kramar!

Orsakulla mamma vid 20, dalaiv,finporslin&pudelliv

Du gör rätt, någonstans har jag själv behövt pausa. Men nu med en ledighet så tänkte jag försöka hinna med att läsa och blogga. Det är nog vad min hjärna behöver. För mig har nytt jobb, olycksfall och studier helt satt stopp för någon form av fritid. Men det ska lugna ner sig nu efter denna julledighet :).

Ditte
3 years ago

Så bra att du tar hand om dig! Jätteroligt att företaget går så bra. Gläds så med dig. Du kan din sak och är jätteduktig på det du gör. Och tills du känner att det finns tid till bloggen har vi superfina inlägg att läsa hos dig.
Många tankar till dig. Och jag önskar dig och de dina en så brajul som möjligt och så hoppas vi på ett 2021 som ska bli mindre begränsande och friare än 2020.
Varm kram