Höstplaner för TravelAnna

Nu är hösten officiellt här men vad händer då? Just nu planerar jag resor för fullt, samtidigt som nya uppdrag rullar in. Vi tar en titt!

Kanske tycker du att det varit lite tyst här. Det har du förstås rätt i. Men det är inte direkt tyst i mitt liv och i mina övriga kanaler.

Hösten kom med stormsteg och likaså ruljangsen i mitt företag. Just nu är det rapportgranskning och copytjänster som gäller, ofta till sent på kvällarna. Intensivt men bara kul! Dessutom delar jag då och då tips på min blogg om svenska språket. Skratt- och nostalgivarning utfärdas om du läser där!

På min New York-blogg har det dykt upp flera nya tips, bland annat om tio saker jag saknar när jag lämnat New York och en läcker restaurang i Harlem.

Dessutom planerar jag just nu för nästa resa som går till (trumvirvel): New York! Igen? Ja, jag vet, jag var där så sent som i april. Men suget finns alltid och nu ska jag uppleva staden med en väninna jag inte träffat på länge. I mitten av oktober bär det av, och jag är mer peppad än någonsin. Vi ska bland annat utforska New Yorks hemligheter även om det bara blir en bråkdel av alla 276 på listan jag länkar till …

Senare i höst väntar en weekend i Europa, något jag berättar mer om framöver.

Fler blogginlägg om Kroatien? Jodå, de är på gång. (Skriver för fullt, så gott som samtidigt med detta.) Jag ville bara ge ifrån mig ett livstecken även här. Vi hörs snart!

Vad har du för höstplaner?

TravelAnna (nytt alias på Instagram)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
6 years ago

Åh, vad roligt att höra att du läst språkbloggen, Ditte och att du gillar den. Jag startade den bloggen i samband med att jag blev egen företagare år 2008. Som du ser har det blivit en hel del språkråd genom åren. Jag tror på att kombinera humor med lärande. 🙂 Ja, hösten ska bli spännande! Det är så härligt att ha detta att se fram emot. Roligt att du "följer med". Den spanska sommarstugan låter helt underbar att ha, nu när höstkylan börjar lägga sig över Sverige. Madrid låter också spännande; där har jag aldrig varit. Så kul med en… Read more »

Ditte
6 years ago

Nu har jag även läst dun Språkblohgg och med stort intresse och många skratt.
Vilken rolig och spännande höst! Och N.Y.lockar alltid. Jag hänger förstås med. Lite min stad också. Men jag bör nog fräscha upp mig med ett besök.
För mig är det nu den spanska sommarstugan ett tag, sedan Madrid och i oktober hoppas vi på en resa österut för att sedan titta till den spanska stugan igen.
UNdrar var du har tänkt dig en weekend i höst. Roligt blir det och jag är med förstås.
Stor kram!

Anna Ström Åhlén
6 years ago

Tack, Lena! Ja, det är härligt att se fram emot detta, särskilt i dag när det är gråmulet och regnar.

Jag önskar dig detsamma, en spännande höst alltså. 🙂

Lena i Wales
6 years ago

En spännande höst verkar det som.
Var jag kommer att vara blir nog ingen överraskning. Ha det bra!

Anna Ström Åhlén
6 years ago

Tack, ja, dessa trevligheter behöver jag verkligen se fram emot. 🙂

Så spännande med en resa på två månader! Jag får läsa ifatt flera bloggar här nu efter sommaruppehållet, bland annat din. Underbart med kryssning inklusive NY-besök.

Förstår att tvätten kallar. Eller också låter du den ligga kvar på golvet, så har du en "walk-on-closet" i stället för en walk-in-closet. Hehe …

Ama de casa
6 years ago

Så mycket trevligheter på gång 🙂

Själv har jag precis landat här hemma efter två månader ute i stora vida världen (bland annat fick New York besök av oss på vår kryssning ;-). Några planer för hösten har jag inte ännu, annat än att bli av med tvätten som ligger över hela sovrumsgolvet 😀

Anna Ström Åhlén
6 years ago

Tack, ja, det känns fantastiskt att veta att jag snart är "hemma" igen, dessutom i trevligt sällskap.

Ska läsa ifatt mer om er resa, som verkar riktigt intressant.

Hoppas hemresan går bra och att ni får en fin fredagskväll!

Anna Ström Åhlén
6 years ago

Tack, ja, det är härligt med något att se fram emot. Du lär ha detsamma, har jag förstått.

Ha en fin (res)fredag!

FREEDOMtravel
6 years ago

Vad kul att du har en ny New York-resa på gång! ��Själva ska vi strax flyga hem från Rom efter en intensiv kryssning (men fortsätter blogga om resan ett tag till!)

Annika/Resfredag
6 years ago

Låter som en bra höst!

Anna Ström Åhlén
6 years ago

Jättebra med någon som kombinerar planerna och som värmer upp New York åt en. 🙂 Blondie, oj, visste inte att de var still going strong. Inte heller att Depeche Mode-turnén fortsätter. Låter som riktigt bra planer! Kuba måste vara spännande också. Ja, du har verkligen en höst att se fram emot, Evy! 🙂

Evy Knoph
6 years ago

"O jag kombinerar era planer :-). Värmer upp New York åt dig i oktober :-), nu när SoYouThinkYouCanDance-touren är tillbaks igen . Passar på att se Blondie oxå.. Behändiga Birmingham står också på schemat i november..oemotståndligt när Depeche Mode o OMD spelar med bara en dag emellan..däremellan blir det premiär-besök o Kuba med 9 vänner (några av dem har jag inte träffat än). Hej höst!

Anna Ström Åhlén
6 years ago

Tack, ja, det känns verkligen härligt att få komma "hem" igen, till en plats som är så välbekant och ändå alltid ny.

Vad spännande med Florens och Birmingham! Det ser jag fram emot att läsa om.

Linda, resamedvetet.se

Kul att du får åka till ditt älskade New York igen. Jag satsar på Florens och Birmingham