New York-bloggen är en av Sveriges 12 bästa resebloggar!

Ännu en utmärkelse har dykt upp, till min stora glädje! Nu är det Expressens Allt om Resor som listar ”De 12 bästa resebloggarna just nu”, och den här New York-bloggen är en av dem! Tusen tack till alla er som läser och följer.

New York är min stora passion, det har nog inte undgått någon som brukar läsa här. För dig som är ny kan jag berätta att jag blev hopplöst förälskad i staden från första stund och att denna känsla nu övergått i en mer mogen, sansad kärlek. (Läs: Får inte lika svåra abstinensbesvär …) Här kan du läsa mer om min fascination för New York – och om mig.

New York är staden som har allt, alltid. Det är en del av förklaringen till att jag inte kan låta bli att återvända, gång på gång, trots många andra platser på min bucket list. Men det ena behöver ju inte utesluta det andra, eller hur?

Min blogg på Allt om Resors lista

Så här beskriver Allt om Resor min blogg, i sin lista ”De 12 bästa resebloggarna just nu”:

Stort tack, både till Allt om Resor och alla er läsare – gamla som nya. Utan er vore bloggen inget. Här finns Expressens hela lista med inspirerande bloggar – in och läs. Jag vill också passa på att säga stort grattis till alla er andra på listan!

 

Eventkalender för New York i februari

Nu fortsätter vi med full fart in i februari, med massor av inspiration. Häng med!

Först ut är februari månads eventkalender för New York. Klicka på länken för att få reda på allt som händer i det stora äpplet de närmaste veckorna. Kanske undrar du förresten varför man säger så? Här är flera förklaringar till att New York kallas för The Big Apple.

Enjoy!

PS. Välkommen att följa mig även på Instagram. På min andra reseblogg, Travel on a Cloud, kan du resa om en annan resa jag just bokat – den första år 2016!

4
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
FREEDOMtravelAnna Ström ÅhlénMaria Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
FREEDOMtravel
Guest

Stort GRATTIS till dig (och oss)! Resebloggarnas år i år 🙂

Anna Ström Åhlén
Guest

Tack så mycket! Ja, det är verkligen vårt år. Vilken start … Dubbelgrattis till er, dessutom! 🙂

Maria
Guest

Grattis till det!:)

Anna Ström Åhlén
Guest

Tack så mycket, Maria! 🙂