5 höjdpunkter från våren i New York

Det är fortfarande vinter men fler än jag längtar allt till våren i New York.  Låt oss ta en titt på en av mina vårresor till New York.

Men först, kom i stämning! Lyssna gärna på min Spotifylista med New York-låtar. Slut ögonen och tänk dig: ljumma vindar, solen på dina armar, doften av asfalt och blommor, doften av förväntan. New York vaknar och allt kan hända!

Här är 5 höjdpunkter från en vårresa till New York:

1. Blommande magnoliaträd och spirande grönska, det bjuder New York på i slutet av april. En vår stannade jag så pass länge att jag fick se hela utvecklingen – från den spirande första grönskan till grenar i full blom. Förtrollande!

2. På marockanska Café Mogador i East Village åt jag en god brunch, med både gott och dekorativt kaffe. Perfekt som ”pick me up” under jetlagens första dagar. Läs mer här.

3. Shoppingmeckat Uniqlo bidrog med flera plagg till min sommargarderob. Missa inte denna butik, som lyckats med den nästan omöjliga kombinationen låga priser och hög kvalitet. Här kan du läsa mer om Uniqlo i New York.

4. Easter Parade hade jag nöjet att hamna i, då jag besökte New York under påsken. Att hamna i paradens slutskede var perfekt, då det var mindre folk och modellerna gärna stannade upp för fotografering. Blomsterprakt, humor och fantasirikedom utan dess like! Här kan du läsa mer om New Yorks Easter Parade och Easter Bonnet Festival.

5. Vin och delikata pommes frites på en takterrass. Som grand finale på vårens resa intogs detta på takbaren 230 Fifth. Med gudomliga smaker, härligt sällskap och jordens utsikt kan det inte bli så mycket bättre. Alls.

Enjoy!

Samtliga foton: Anna Ström Åhlén.

PS. Välkommen till min Facebooksida för fler tips om New York!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
9 years ago

Tack så mycket! Man behöver inspirera sig själv med minnen ibland också. Ha det så bra, du med!

lenaiwales
9 years ago

Vilka härliga bilder och inspirerande!
Ha det bra!