Finds Sample Sale – fynda designerkläder i New York

Är du sugen på att shoppa designerkläder i New York? Men kanske ”glömde” du den stora plånboken hemma? Lugn, du behöver inte bara fönstershoppa.

Finds Sample Sale kan du göra rejäla fynd som du blir garanterat ensam om, åtminstone här hemma.

Bakom kassan vid mitt besök stod en mycket trevlig kvinna, som mer än gärna hjälpte till som smakråd. Ett och annat gott skratt blev det också, under vårt samtal. (Konstigt att det alltid blir så när jag handlar eller går på en bar …)

Finds Sample Sales får in nya plagg två gånger i veckan. Kläderna är från lokala designer och kan vara både från äldre och nya kollektioner.

Eftersom det handlar om just ”sample sale” (visningsexemplar från provkollektioner etc) är varje plagg unikt. Antingen passar den storlek du hittar eller inte. Det är bara att prova sig fram och kanske överväga att anlita en skräddare, om storleken behöver justeras. Det behöver inte bli dyrt, i relation till dessa fyndpriser.

Beslutsvåndan blir lätt stor men det är bara att ta sig tid och gå igenom plagg efter plagg. Tänk på att kläder ofta kan göra sig betydligt bättre i provrummet än på galgen.

Mitt eget fynd blev denna glansiga jacka. Ett plagg som fungerar både till fest och vardag, beroende på hur man kombinerar. Jackan är redan en favorit – och inte minst unik.

Vill du också fynda på Finds Simple Sale? Då ska du bege dig till Nolita (North of Litte Italy). Adressen är 89A East Houston St.

Finds Sample Sale finns även i West Village,333 Bleecker St, och i Nyack (tre mil norr om Manhattan) på 68 South Broadway.

Enjoy!

PS. Du gillar väl New York – My Bite of the Big Apple på Facebook? Välkommen dit för ännu mer inspiration och tips om New York.

Samtliga foton: Anna Ström Åhlén.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Ström Åhlén
9 years ago

Hej bea! Vad glad jag blir att du gillar bloggen och kommer att använda mina tips. Jag åker också i oktober. Längtar! 🙂 Ha en underbar resa!

bea
bea
9 years ago

Har precis läst igenom hela din blogg! Superba! !! 🙂 Massa härliga tips som jag kommer ta med mig när jag ska till NY om en månad 🙂 har print screen:at så jag har allt sparat i mobilen!

Anna Ström Åhlén
9 years ago

Bra, det lär du inte ångra. 🙂

Scottish Moments
9 years ago

Ännu en adress att komma ihåg inför mitt framtida (förhoppningsvis) besök i n-y…

Anna Ström Åhlén
9 years ago

Då går vi hit! 🙂

Eva
Eva
9 years ago

Hit vill jag 🙂